:nokte:لطفا كمكم كنيد من نميدونم كجا دنبال جوابم باشم ديوونه شدم
the_king مدیرکل انجمن Apr 27, 2008 #2 elahe703 گفت: لطفا كمكم كنيد من نميدونم كجا دنبال جوابم باشم ديوونه شدم کلیک کنید تا باز شود... شاید تحقیق شما دیوانه کننده نباشه ولی پستی که نویسنده اش اشاره نکرده که موضوعش در مورد چیه قطعا آزار دهنده است.
elahe703 گفت: لطفا كمكم كنيد من نميدونم كجا دنبال جوابم باشم ديوونه شدم کلیک کنید تا باز شود... شاید تحقیق شما دیوانه کننده نباشه ولی پستی که نویسنده اش اشاره نکرده که موضوعش در مورد چیه قطعا آزار دهنده است.
E elahe703 New Member Apr 29, 2008 #3 the_king گفت: شاید تحقیق شما دیوانه کننده نباشه ولی پستی که نویسنده اش اشاره نکرده که موضوعش در مورد چیه قطعا آزار دهنده است. کلیک کنید تا باز شود... ba arze puzesh,man nemidunestam ke koja javab ro bebinam ,alan motavaje shodam mikhastam komak konid rajebe tahghighi ke daram mozooesh dar morede roter ast روتر ذر شبكه ها ممنون ميشم
the_king گفت: شاید تحقیق شما دیوانه کننده نباشه ولی پستی که نویسنده اش اشاره نکرده که موضوعش در مورد چیه قطعا آزار دهنده است. کلیک کنید تا باز شود... ba arze puzesh,man nemidunestam ke koja javab ro bebinam ,alan motavaje shodam mikhastam komak konid rajebe tahghighi ke daram mozooesh dar morede roter ast روتر ذر شبكه ها ممنون ميشم
the_king مدیرکل انجمن Apr 29, 2008 #4 چرا برای جستجو از گوگل استفاده نمی کنید؟ پیدا کردن پنج مورد در گوگل با استفاده از این لینک یک دقیقه هم طول نکشید. فایل ضمیمه شده محتوی پنج مورد است که بصورت فایلهای mht یا Web Archive, Single File ذخیره شده اند. پیوست ها Router.zip 155.5 کیلوبایت · بازدیدها: 6
چرا برای جستجو از گوگل استفاده نمی کنید؟ پیدا کردن پنج مورد در گوگل با استفاده از این لینک یک دقیقه هم طول نکشید. فایل ضمیمه شده محتوی پنج مورد است که بصورت فایلهای mht یا Web Archive, Single File ذخیره شده اند.
M M.Khaghani New Member May 2, 2008 #5 اگر سوال خواصی دارید میتونم کمکتون کنم . فقط خواهشا واضح تر بیان کنید .