درخواست كمك براي امكان يك نوع خاص از سرچ

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
با سلام . من مي خوام يك پروژه بسازم و در اون امكان سرچ قرار بدم و مي دونم كه گذاشتن امكان سرچ خيلي مشكله
براي همين مي خوام فقط براي سر فصل هاي نوشته ها سرچ بذارم .
يعني توي يك اسكريپ چند تا اسم از قبل مشخص رو معرفي كنم كه وقتي كاربر توي edit box هر كدوم از اين عنوانها رو دقيقا تايپ كرد متن داخل پاراگراف رو بگرده و به جاي كه اون موضوع هست بره . و يا اگر اينگونه نمي شه (بگرده و به جاي كه اون موضوع هست بره ) بگيم كه به صفحه اي كه اون نوشته تو اونجا هست بره .
ممنون

با سلام

اینم یه نمونه که همین الان برات درست کردم امیدوارم راضی باشی !!!

خوب اگه خودت هم یکم دست کاریش کنی خیلی بهتر هم میشه .

پیوست ها

• search.zip
    1.3 کیلوبایت · بازدیدها: 100

aff - SEvEN

Banned
اينم يه سرچ بار کامل همراه با پلاگين ...

سلام ... خوبين ؟

لطفا پيوست رو دنلود کنيد آقاي hosein0251 ... يه سرچ بار کامل هست براي تقريبا هر نوع فايل . با يک پلاگين البته .

********************************************************************************************

به به به ! ! ! ... آقاي power-game ... :lol:

آقا شما فکر ميکنيد مي تونيد تو مسابقه اول بشيد ؟ ... من پيش بيني ميکنم نتيجه رو ... نفر اول خودمم .
aetsch013.gif

يه پروژه تو دستم هست که نظير نداره ... در اون روز زيبا منتظر رقابت شديدي باشيد آقاي عزيز
action-smiley-013.gif

عصر همگيتون بخير باشه ! ...

پیوست ها

• Searcher11.rar
    305.1 کیلوبایت · بازدیدها: 218

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
مرسي هم شما پاورگيم جان شما آف ف سون عزيز مثال هردو نفر شما عالي بود شما هر دوتا تون از بهترين هاي انجمنيد

hosein0251

واقعا ممنون از كمكتون . آيا ميشه همين كارهارو براي Paragraph هم درست كرد . يعني وقتي كلكه رو سرچ كرد به همون قسمت يسك بار بره . در ضمن چطوري ميشه كاري كرد كه به طور پيش فرض فارسي بنويسه

بازهم ممنون

سرچ در پاراگراف

با سلام به شما دوستان من یه نمونه ی دیگه هم برای سرچ درست کردم ولی این بار سرچ در پاراگراف که همگی میتونید از این یکی نمونه ی ساخته شده ی من هم استفاده کنید. که به درخواست دوستمون درست شده.:wink:

پیوست ها

• searchpp.zip
    1.4 کیلوبایت · بازدیدها: 88

silvercover

کاربر متخصص
با سلام به شما دوستان من یه نمونه ی دیگه هم برای سرچ درست کردم ولی این بار سرچ در پاراگراف که همگی میتونید از این یکی نمونه ی ساخته شده ی من هم استفاده کنید. که به درخواست دوستمون درست شده.:wink:

ممنون از زحمات شما. شما به راحتی میتونین با استفاده از توابع رشته ای UPP و LOW در موقع جستجو رشته ها رو به حروف بزرگ و یا کوچک تبدیل کنین تا محدودیتی در قبال نوع کاراکتر ها وجود نداشته باشه.

اما به هر ترتیب این نوع نمونه از نظر بنده باز هم دردی رو دوا نخواهد کرد. مگر در حالتی که متن ثابت باشه و تغییری نکنه.

باز هم تشکر.

درسته حامد جان این نمونه برای سرچ در پاراگراف دردی رو دوا نمیکنه ولی به یقین از هیچ چیزی بهتر هست و در مورد بزرگی و یا کوچکی کاراکتر ها باید بگم که من قصد داشتم دوستمون رو فقط روشن کنم و انتظار داشتم بتونه بقیه ی کار های تکمیلی رو خودش انجام بده خلاصه در هر صورت من کارم رو انجام دادم و اگه بازم کمکی بود من در خدمت هستم.

sibil

Active Member
ميشه اين كار رو كرد ؟؟؟؟؟؟؟

ما يه ليست داريم

سلامتي
نان
جواهر
كرمان
سلام آقا

ميخواهم اگر كلمه "سلام تايپ شد ، گزينه هاي سلامتي و سلام آقا رو بياره .

hosein0251

اما به هر ترتیب این نوع نمونه از نظر بنده باز هم دردی رو دوا نخواهد کرد. مگر در حالتی که متن ثابت باشه و تغییری نکنه.

متن هاي پاراگراف برنامه ام ثابت هست ولي متن هاي پاراگراف كه يكي دوتا نيست كه بتونم براي براي هر كلمه يك مقدار تعريف بكنم .

ولي خوب از ين مثال ميشه براي قسمت سرفصل ها استفاده كرد

يك سوال : چطوري ميشه كاري كرد كه سرفصل ها رو توي ليست باكس بذارم به طوري كه هر وقت روي اون متن در ليست باكس دوبار كليك كرد به همون صفحه برود در ضمن امكان سرچ از ليست باكس رو داشته باشه .

آخرین ویرایش:
بالا