درخواست كمك !!! اضطراري

Annex

Member
سلام

در يكي از سايتهاي من چون حجم كل سايت به بيش از حد مجاز رسيده بود. Terms of service رو به هم زده و نامه دادن كه سايت شما تا سه ماه تعطيل ميشه! الان گفتن كه ميتونين فقط به FTP دسترسي داشته باشين و خب چون نميتونم وارد phpBB بشم اصلا نميتونم برم قسمت Admin انجمن. الان فقط مي خوام از كل phpBB ام backup بگيرم و برم يك جاي ديگه انجمن رو راه بندازم ....لطفا منو راهنمايي كنيد! در ضمن به database هم دسترسي دارم... بگين در hosting جديد چه كار كنم كه عين اولش بشه؟؟؟

عجله دارم شما رو به خدا زودتر...

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام
خوبيد؟

به phpmyadmin دسترسي داريد؟!

اگر بله به اونجا بريد و تيبلتونو انتخاب كنيد بعد يك قسمت است كه نوشته View dump (schema) of database اونجا تمام تيبلهاتونو با نگاه داشتن كليد Shift انتخاب كنيد بعدش از گزينه هاي بقلش گزينه Structure and data رو انتخاب كنيد بعد از گزينه هاي زيرش Save as file رو انتخاب كنيد و حالا كليد Go رو بزنيد بعد ازتون يك آدرس براي ريخته شدن فايل پرسيده ميشه يك جايي تو هاردتون رو مشخص كنيد بعدش از ديتا بيس بك آپ گرفته ميشه..

موفق باشيد
مجيد

Annex

Member
اوه!!! شانس آوردم....خب حالا فايل sql رو گرفتم...

الان روي سرور جديد يه phpBB نو نصب كردم. لطفا راهنمايي كن چه كار كنم كه كليه اطلاعات انجمن قبلي به اينجا منتقل بشه.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

حالا به phpmyadmin سايت جديدتون بريد و تيبل مورد نظرتونو انتخاب كنيد..
بعد يك جايي هست نوشته Run SQL query/queries كه زيرش كه تكست باكس بزرگ و زيرش يك كوچيك هستش..كنار اون كوچيكه نوشته browse اونو بزنيد و فايلتونو انتخاب كنيد..بعدش روي كليد Go بزنيد...

مجيد

Annex

Member
سلام

من db رو وقتي توي localhost قرار ميدم راحت import ميشه اما توي اينترنت مرتب صفحه سفيد ميشه.. بخاطر حجم بالاي txt و send ضعيف ISP ديگه حالم گرفته شد و بي خيالش شدم... مجبورم همه پيامها رو دستي كپي كنم و كليه user ها هم دوباره ثبت نام كنند. حالا اينها واسم مهم نيست...

سوال من اينكه كه مي خوام بخش login كلا انگليسي باشه يعني ديگه uname فارسي ايجاد نشه.. چه كار كنم؟

با تشكر

Annex

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

اول اينكه خب پسر خوب شما ميتونستي اون فايل ديتابيستو تيكه تيكه كني كه اينقدر مشكل نداشته باشي..

دو اينكه براي اينكه يوزرنيم رو فارسي بگيره بايد بريد توي تمپليتها دستكاري كنيد... يكي تو تمپليت رجيستر كردن و يكي لوگين كردن...اون اسكريپتي كه واسه دريافت فارسي هستش رو حذف كنيد..

مجيد

Annex

Member
من فقط اطلاعات كاربر ها رو لازم دارم همين. كدوما رو بردارم؟

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

بايد تيبل Prefix_Users رو انتخاب كنيد..

مجيد

جدیدترین ارسال ها

بالا