درخواست كرك KasperSky

سلام به همه

من ديروز آخرين ورژن آنتي ويروس KasperSky رو دانلود كردم ولي از من License Key معتبر مي خواد هر كي داره برام لينكشو بذاره

kav5.0.372_personalproen

Parham

Well-Known Member
دوست عزیز این نسخه که تو همین پست قرار دادم رو شما بگیر خودش کرک شده هستش و نسخه جدید که در سال 2006 ارائه می‌شه هستش که نیازی هم به کرک یا لیسانس نداره که بخوای وارد کنی‌ چون نسخه کامل هستش و امکان به روز کردن و خیلی‌ مسائل دیگه هم تو سیستمش اضافه شده و مطمئن باش که مشکلی‌ پیدا نمیکنی‌ از هیچ نظر

دریافت : KasperSky Internet Security 2006 | KasperSky Anti-Virus Personal 2006

zarei176

New Member
سلام به همه دوستان!
من نسخه 5.0.20 رو دارم كه حجمش هم 26 مگ هست! لطفا كركشو بذاريد! :)

Parham

Well-Known Member
می‌تونم بدونم چرا نسخه جدید با امکانات بیشتر و حجم کمتر - در حدود 9MB - را دریافت نمیکنید ؟ این نسخه هم AntiVirus در درون خودش داره هم Internet Security هم AntiHack ... نیاز به سریال هم نداره

ببين پرهام جان

اين نسحه اي كه شما ميگي بتا هستش

در ثاني من كه نصبش كردم دستگاهمو كند كرد خيلي هم كندش كرد

Parham

Well-Known Member
بتا هستش اما خوبی‌ که داره این هستش که هیچ مشکلی‌ با به روز رسانی‌ نداره از لحاظ کم شدن صورت شما با تغییر تو امکانات Fulltime Scan سیستم و کم کردن اون سرعت سیستم خودتون را افزایش بدین اما من هیچ مشکلی‌ با این سیستم ندارم ، درسته که بتا هستش اما از همه لحاظ من تست کردم و امکانات بسیار خوب داره از لحاظ سرعت پیدا کردن و جستجو سیستم هم بسیار سریع تر از نسخه های قبلی‌ هستش .... من تقریبا چند سالی‌ می‌شه که از سیستم های KasperSky استفاده می‌کنم برای همین هستش که میگم این نسخه مشکلی‌ نداره از هیچ نظر ...

جدیدترین ارسال ها

بالا