درخواست كد يا يك مثال از نحوه بخش بخش نشان دادن اطلاعات گرفته شده از يك بانك اطلاعاتي MySql
P PROSPPECH Member Feb 13, 2007 #1 درخواست كد يا يك مثال از نحوه بخش بخش نشان دادن اطلاعات گرفته شده از يك بانك اطلاعاتي MySql
miladmovie Active Member Feb 13, 2007 #2 خلاصه تر از این نمی تونستی سوال کنی ؟ یکم توضیح بده می خواهی چی کار کنی ؟ چی می خواهی در بیاری من که متوجه نشدم
خلاصه تر از این نمی تونستی سوال کنی ؟ یکم توضیح بده می خواهی چی کار کنی ؟ چی می خواهی در بیاری من که متوجه نشدم
milads Banned Feb 13, 2007 #3 عزیز جان لطفا بگو می خوای چی از My SQL رو نمایش بدی یا می خوای Table های Database رو نمایش بدی اگه کد نمایش Table رو خواستی بگو برات Mail کنم
عزیز جان لطفا بگو می خوای چی از My SQL رو نمایش بدی یا می خوای Table های Database رو نمایش بدی اگه کد نمایش Table رو خواستی بگو برات Mail کنم
P PROSPPECH Member Feb 15, 2007 #4 توضيح با سلام راستش من قبلا پست زدم ولي مثل اينكه كسي اونا نديده ببينيد من ميخوام اطلاعات يك جدول رو توي جند صفه و بخش بخش نشون بدم و طرز استفاده اونا تقريبا ميدونم ولي توضيحات بيشتر ميخوام(LIMIT)
توضيح با سلام راستش من قبلا پست زدم ولي مثل اينكه كسي اونا نديده ببينيد من ميخوام اطلاعات يك جدول رو توي جند صفه و بخش بخش نشون بدم و طرز استفاده اونا تقريبا ميدونم ولي توضيحات بيشتر ميخوام(LIMIT)
P PROSPPECH Member Feb 21, 2007 #6 miladmovie گفت: خب عزیز برادر این می شه سوال تکراری توی انجمن سرچ کردی ؟ کلیک کنید تا باز شود... بله ولي با توضيح كامل پيدا نكردم
miladmovie گفت: خب عزیز برادر این می شه سوال تکراری توی انجمن سرچ کردی ؟ کلیک کنید تا باز شود... بله ولي با توضيح كامل پيدا نكردم
hba Active Member Feb 22, 2007 #8 منظورت از بخش بخش چیه؟ اگر می خواهی از دیتابیس با محدوده بخونی که گفتند limit هست اگر می خواهی یواش یواش نشون بده از ob_flush برو
منظورت از بخش بخش چیه؟ اگر می خواهی از دیتابیس با محدوده بخونی که گفتند limit هست اگر می خواهی یواش یواش نشون بده از ob_flush برو