درخواست عکس با پسوند cdr

Amir001

Member
سلام به تمامی دوستان دوست داشتنی مجید آن لاینی.من یه عکس موتور سوار با پسوند cdr می خوام اگر دوستان بتونن کمکم کنن خیلی ممنون میشم.

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
وكتور موتور سيكلت

i345274_Sample.jpg

1zip file | 5 EPS , CDR , JPG | 2.1mb
RapidShare
Rapidshare
4Shared

موفق باشيد
مهدي

Amir001

Member
آقا مهدی خیلی عالی بود .دسستتون درد نکنه.حالا که انقدر زحمت کشیدید یه موتورم با موضوع پیک موتوری میخوام.ببخشیدا اگر خدمت بزرگوارتون جسارت میکنم.

Mahdi

اين دو تا رو هم پيدا كردم اميدوارم كارتون راه بيفيته

07fc704ee0c2e1ba26a29108b47fa996.jpg
bd13463c1ec7fb45e705603a3ddce5a9.jpg

Rapidshare
4Shared

اگر تصوير بخصوصي مدنظرتون هست نمونش رو بزاريد تا براتون پيدا و يا در صورت امكان اجرا كنم

موفق باشيد
مهدي

آخرین ویرایش:

Amir001

Member
آقا مهدی این که دانلود نمیشه؟! عکس خیلی زیباست ولی بازم اونی که می خوام نیست .راسیتش یه تراکت برای رستورانمون می خوام طراحی کنم و قسمت پایین تراکتم می خوام عکس یه موتور بندازم که مثلا یه پرچم تو دستش باشه و تو اون پرچم بنویسم با سرویس رایگان / این عکسای موتوری که زحمت کشیدید به اون صورت به کارم نمیاد . البته از لطف شما خیلی خیلی ممنونم.

Mahdi

آقا مهدی این که دانلود نمیشه؟! عکس خیلی زیباست ولی بازم اونی که می خوام نیست .راسیتش یه تراکت برای رستورانمون می خوام طراحی کنم و قسمت پایین تراکتم می خوام عکس یه موتور بندازم که مثلا یه پرچم تو دستش باشه و تو اون پرچم بنویسم با سرویس رایگان / این عکسای موتوری که زحمت کشیدید به اون صورت به کارم نمیاد . البته از لطف شما خیلی خیلی ممنونم.

لينك رو تصحيح كردم.
در مورد عكسي هم كه خواستيد چشم سعي مي كنم براتون پيدا كنم . اگر پيدا كردم قرار مي دم

موفق باشيد
مهدي

Mahdi

سري سوم وكتور موتور سيكلت

7767e3ca16bfa245f5f66dfd44137982.jpg

Rapidshare
4Shared
1zip file | 3 Vector (eps,cdr,ai) / 1.1 mb

موفق باشيد
مهدي

جدیدترین ارسال ها