><> درخواست طرح لایه باز قاب cd

virangar65

Member
سلام و خسته نباشید
من طرح لایه باز قاب cd مثل این تصویر می خواستم
1297974103.jpg

ممنون می شم همراه با آموزش قرار دادن تصویر جدید در این نوع طرح ها رو قرار بدین

با تشکر

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
یک اکشن براتون قرار دادم شبیه به همین
اکشن ها رو در فتوشاپ از منو Windows و اکشن فعال کنید
بعد اکشنی که قرار دادم رو بکشید و بیارید تو فتوشاپ و رها کنید تا در قسمت اکشن ها قرار بگیره
و بعد از Create کردن اکشن ، سایز ها مشخص هست و باید دقیق فایلتون رو قرار بدید و Reander رو کلیک کنید
فایل ویدئویی هم جهت آموزش قرار دادم
موفق باشید

پیوست ها

• DVD009.rar
    10.1 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • Action--Learn.rar
    4.1 مگایابت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

virangar65

Member
ممنون دوست عزیز خیلی عالیه
فقط من نحوه انداخت تصویر رو در مرحله اول متوجه نشدم می شه بیشتر توضی بدین این قسمتش رو؟

و اینکه چطوری می تونم وقتی کار Reander کردن تمام شد تصویر رو در اندازه هایی که می خوام save کنم؟

آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
با اجازه از artbaz عزيز من پاسخ دوستمون رو ميدم

شما توي مرحله creat قالب رو داريد
يعني همون تصوير cover " جلد سمت راست " و قسمت dvd يا cd"سمت چپ" كه بسته به طرحتون اين قسمت رو به نصبت سايزي كه توي سندتون هست ؛ جايگزينش كنيد

بعد از اون روي رندر كليك و مجدد play كنيد خودش بقيه كارهارو انجام ميده

براي تغيير اندازه هم كه ميتونيد از كليد ctrl+alt+i استفاده كنيدو سايز مورد نيازتون رو بهش بديد و كوچيك يا بزرگش كنيد
زمينه رو هم كه اگر كمي با فتوشاپ آشنا باشيد ميتونيد تغيير بديد

موفق باشيد

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
لینک آموزش قبلی رو پاک کردم و یک فایل آموزشی جدید گذاشتم ، میتونید از پست اول دانلود کنید
احتمال زیاد برای فروشگاه شما میخوایید استفاده کنید پس من روش تغییر اندازه دادم که بتونین راحت بتونین در سایت قرار بدید رو گذاشتم
بعد از پایان عملیات شما با زدن کلید های Ctrl+shift+S می تونید با پسوند jpg ذخیره کرده و استفاده نمایید.
موفقیتـ
+صلوات

ArTaBaZ

Well-Known Member
e
شرمنده من از خیلی شده بود صفحه رو رفرش نکرده بودم پست بانو گیلاس رو ندیدم
عذر خواهی میکنم

virangar65

Member
سپاس فراوان از آقای artbaz و خانم gilas خیلی عالی بود

فقط یه سوال دیگه اینکه: در قسمت image size وقتی سایز width رو که تغییر می دم سایز height هم خودش تغییر می کنه چطور می تونم سایز این دو قسمت رو خودم وارد کنم و اتوماتیک خودش تغییر نکنه؟
موفق باشید

Omid RKO

New Member
این اکشن خیلی عالی بود اگه باز هم از این اکشن ها دارید لطفا بزاری خیلی ممنون از لطفتون :wink:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
جناب Omid RKO لطفا براي درخواستتون تاپيك جديد ايجاد كنيد :: اگر ممكنه قوانين رو مطالعه بفرماييد:: ممنونم

سپاس فراوان از آقای artbaz و خانم gilas خیلی عالی بود

فقط یه سوال دیگه اینکه: در قسمت image size وقتی سایز width رو که تغییر می دم سایز height هم خودش تغییر می کنه چطور می تونم سایز این دو قسمت رو خودم وارد کنم و اتوماتیک خودش تغییر نکنه؟
موفق باشید

شما اگر از قسمت پايين تيك قسمت constrain proportions برداريد ميتونيد به صورت جداگانه سايز ها رو بديد
اما
در اين حالت اگر اعداد رو كم و زياد بديد حالت طرحتون دفرمه ميشه و شكل جالبي رو نداره
ميتونيد براي كوچك كردن طرح رو به صورت png ذخيره كنيد " بدون بكگراند" و توي هر سايزي كه بخواييد خودتون ازش استفاده كنيد

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا