درخواست طراحی پوستر

gazale_tanhaei

New Member
با سلام
یه تحقیق دانشگاهی به ما دادن که باید برای یه سایت تبیان پوستر درست کنیم و من تا حالا از این کارا نکردم وبلد نیستم.
باید در سایز A3 باشه و آدرس وب سایت بزرگ به چشم بیاد و پایینش در مورد تاریخچه و اهداف سایت در 2 خط بنویسیم.
کسی می تونه از شما گرافیستای محترم به من کمک کنه. ممنون:rose:

Alireza Saeedi

Active Member
میشه بپرسم این تحقیق مربوط به کدوم درس میشه ؟؟
و اینکه مهلت اون تا کی هست ؟؟
و اینکه چه شرایطی رو داره ؟؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست من بهتر نیست شما خودت یک اتود اولیه بزنی و بعد با کمک بچه ها تکمیلش کنی؟

اینطوری حداقل یه تجربه هم در مورد طراحی پوستر بدست میاری.

gazale_tanhaei

New Member
سلام دوستان. من اگه بلد بودم که حتما اینکارو می کردم. من اصلا رشته ام گرافیک نیست. رشته من امور فرهنگی هست. نمی دونم این تحقیق چه ربطی به ماداره هر چی به استاد گفتیم که ما وارد نیستیم ، قبول نکرد.
مهلت تا یکشنبه دارم و هر چی هم باشه ، فقط می خوام یه نمره بیارم. مهم نیست خیلی سطح بالا باشه. (در حد معمولی)
بچه ها ترو خدا کمکم کنید. در سایز A3 آدرس سایت بزرگ به چشم بیاد.دو خط از تاریخچه و اهداف سایت هم پایینش نوشته شه.
من فردا اون دو خط رو آماده می کنم. فقط کمک کنید و یه پوستر خیلی عادی ...
نمی خوام وقتتونو هم بگیرم برام طراحی کنید. بچه ها یه دنیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا ممنون:rose::rose:

Alireza Saeedi

Active Member
سلام !!
اگه بخوای من میتونم یه طرح ساده برات کار کنم !!
چون من خودمم زیاد حرفه ای نیستم !!
بازم اگه دوستان خواستن کمک کنن بگن !!
اگه تا وقتی تو نوشته رو گذاشتی کسی وقت نداشت من برات میسازم !!

shayanboy

Active Member
سلام می تونم برات طراحی کنم.

پیغام خصوصی بده تا باهات هماهنگ کنم

شایان

gazale_tanhaei

New Member
مرسی دوستان از توجهتون.
من تا 20 دقیقه دیگه متن رو آماده میکتم.
ALONE BOY منم یه چیز خیلی ساده می خوام. چون رشته ام گرافیک نیست که بخوام روش مانور بدم.
ممنون میشم کمکم کنی:rose:

gazale_tanhaei

New Member
اینم متن":
سایت تبیان در تاریخ اول تیر 81 ایجاد و در موضوعاتی چون دین و اندیشه،قران،نهج البلاغه،حدیث، احکام و... فعالیت می کند.این سایت وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی می باشد و هدف از ایجاد این سایت این است که مطالب دینی و مذهبی در فرآیندی شکل یافته و مبنی بر تکنولوژی روز ارائه شود تا تمایل مخاطبین خود به خصوص جوانان و نوجوانان رابه محتوای آن افزایش دهد.

gazale_tanhaei

New Member
آدرس سایت هم که باید روی پوستر بزرگ به چشم بیاد اینهI
www. Tebyan.net

بازم از کسایی که بهم کمک می کنن ممنونم

gazale_tanhaei

New Member
دوستای گلم امروز باید پوستر رو تحویل میدادم ولی شما کمکم نکردین .از دیروز هم که سایت باز نمی شدددد.
از استادم تا سه شنبه وقت گرفتم. پلیزززززززززززززززززززززززززززززززز
alone boy کجایی؟:cry::cry::cry::cry::cry:

mrtnet

Member
دوستای گلم امروز باید پوستر رو تحویل میدادم ولی شما کمکم نکردین .از دیروز هم که سایت باز نمی شدددد.
از استادم تا سه شنبه وقت گرفتم. پلیزززززززززززززززززززززززززززززززز
alone boy کجایی؟:cry::cry::cry::cry::cry:

سلام من همین الان تاپیک شما رو خوندم من راستش دارم برای شما یه چیزی میزنم که مورد پسند باشه اگر میشه ایمیل به من بدید تا براتون بفرستم ...

موفق وپیروز باشید :rose:

gazale_tanhaei

New Member
سلام.ممنون از توجه شما. راستشو بخواهي استرس گرفتم هر چند دقيقه ميام اينجا رو چك مي كنم.
وقت زيادي ندارم.
ممنون از شما. ببخشيد ايميل شما چيه؟

Alireza Saeedi

Active Member
شرمنده داداشی !!
من همین الان وقت خالی پیدا کردم !!
که اونم دوستمون زود تر به دادت رسید !!
واقعا شرمنده !!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بچه ها لطف کنید و فقط اگر میتونید به کسی کمک کنید بهشون قول بدید.

این حرکت که به کسی قول بدید و عمل نکنید فقط باعث عقب افتادن کار اون شخص میشه.

gazale_tanhaei

New Member
سلام دوستان
این سایت رو کسی به من داد و گفت بزرگترین سایت گرافیکیه و به من گفت بیام از شما کمک بگیرم . از چهارشنبه که این مبحث رو باز کردم تا الان هیچ کس کمکم نکرده....این همه طراح و گرافیست ولی به نفر به دادم نرسید هی بهم امیدواری میدین بعد میرین و دیگه خبری ازتون نمی شه. گفتم فقط برای نمره آوردن این تحقیق رو می خوام .گفتم ساده ساده. گفتم وقتتون رو زیاد نمی گیرم ولی انگار شما زیاد به سوالات و درخواستها جواب نمی دین.چیزی ازتون کم نمی شد اگه کمکم می کردین. من خیلی ناراحتم .امروز بعد از ظهر باید این پوستر رو پرینت بگیرم و فردا صبح تحویل استاد بدم:cry::cry::cry::cry::cry:
ولی هیشکی کمکم نکرد.ایمیل هم به شما دوست عزیز دادم ولی تا حالا پاسخی دریافت نکردم.

جدیدترین ارسال ها

بالا