ممنون از زحمات شما
H hosseininik2003 New Member Jan 10, 2010 #42 تقاضا لطفا اگز ميشود آرم نيروي هوايي و ارتش جمهوري اسلامي ايران را در سايت قرار دهيد
H hosseininik2003 New Member Jan 10, 2010 #43 تقاضا لطفا اگز ميشود آرم نيروي هوايي و ارتش جمهوري اسلامي ايران را در سايت قرار دهيد
mahoo painter مدیر انجمن گرافیک وکتور Jan 11, 2010 #45 hosseininik2003 گفت: لطفا اگز ميشود آرم نيروي هوايي و ارتش جمهوري اسلامي ايران را در سايت قرار دهيد کلیک کنید تا باز شود... دوست عزیز لطف کنید یه عکس از لگو بذارید تا دوستان براتون طراحی کنن
hosseininik2003 گفت: لطفا اگز ميشود آرم نيروي هوايي و ارتش جمهوري اسلامي ايران را در سايت قرار دهيد کلیک کنید تا باز شود... دوست عزیز لطف کنید یه عکس از لگو بذارید تا دوستان براتون طراحی کنن
mahoo painter مدیر انجمن گرافیک وکتور Jan 11, 2010 #46 beni6628 گفت: سلام یه آرم میخوام واسه مرکز صدا و سیمای خراسان شمالی کلیک کنید تا باز شود... منظورتون همون الله http://bojnourd.irib.ir/ بالا ی سایت ه ؟ در انجمن سرچ کنید کنید لگو شبکه های استانی کشور رو میتونید پیدا کنید
beni6628 گفت: سلام یه آرم میخوام واسه مرکز صدا و سیمای خراسان شمالی کلیک کنید تا باز شود... منظورتون همون الله http://bojnourd.irib.ir/ بالا ی سایت ه ؟ در انجمن سرچ کنید کنید لگو شبکه های استانی کشور رو میتونید پیدا کنید
mahoo painter مدیر انجمن گرافیک وکتور Jan 13, 2010 #47 ubk گفت: عجب شانسی اومدیم یه بار آرم درخواست کردیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... دوست عزیز براتون طراحی میکنم
ubk گفت: عجب شانسی اومدیم یه بار آرم درخواست کردیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... دوست عزیز براتون طراحی میکنم
M masoud_300 Member Jan 13, 2010 #48 سلام خسته نباشيد من اين دو تصوير پپسي رو به صورت وكتور ميخواستم دوستان ميشه كمك كنيد البته يه دونه فارسي يه دونه هم لاتين با تشكر Attached Thumbnails
سلام خسته نباشيد من اين دو تصوير پپسي رو به صورت وكتور ميخواستم دوستان ميشه كمك كنيد البته يه دونه فارسي يه دونه هم لاتين با تشكر Attached Thumbnails
M masoud_300 Member Jan 13, 2010 #49 و اين اگه زحمتي نيست كه البته اين مهمتره ممنون ميشم Attached Thumbnails
M masoud_300 Member Jan 13, 2010 #51 دوست عزيزم ضمن تشكر از محبت شما من دقيقا اين عكس رو به صورت وكتور و با كيفيت بالا ميخواستم اگه زحمتي نيست
دوست عزيزم ضمن تشكر از محبت شما من دقيقا اين عكس رو به صورت وكتور و با كيفيت بالا ميخواستم اگه زحمتي نيست
M masoud_300 Member Jan 13, 2010 #52 يعني در واقع اينو ميخوام براي طراحي يك تابلو فلكسي كه اين يه گوشه تابلو قرار ميگيره
M masoud_300 Member Jan 13, 2010 #53 آقا اينو با كيفيت وكتوري ميخوام جدا شرمنده ام باور كنين كارم گيره البته آرم هاي وكتوري شركتهاي مختلف رو قبلا از همين سايت خريداري كردم اما ساخت وكتوري اين عكي يه كم سخته پیوست ها Pepsi.jpg 126.8 کیلوبایت · بازدیدها: 9
آقا اينو با كيفيت وكتوري ميخوام جدا شرمنده ام باور كنين كارم گيره البته آرم هاي وكتوري شركتهاي مختلف رو قبلا از همين سايت خريداري كردم اما ساخت وكتوري اين عكي يه كم سخته
O orosia New Member Jan 15, 2010 #54 سلام دوستان لوگوی ثبت احوال که بعنوان مهر شناسنامه استفاده میشه آماده نشد ؟ با تشکر از زحمات شما
S silver_frame New Member Jan 18, 2010 #55 با تشکر من نیاز به آرم دنشگاه اصفهان دارم لطفا اگه امکانش هست تا فردا واسم جورش کن
R ramttino New Member Jan 29, 2010 #59 با سلام به همه دوستان اکه میشه آرم اصلی قوه قضاییه رو برام بزارید