درخواست طراحی لوگو برای یک وب سایت

omid020

Member
سلام
من در حد متوسط کار گرافیکی بلدم اما به تازگی تصمیم به تأسیس یک وب سایت آموزشی مرتبط با مباحث مهندسی صنایع گرفتم و حتی دامین اون رو هم ثبت کردم و میخوام طراحی سایت رو آغاز کنم، اما مشکل کجاست!؟
مشکل در مورد لوگوی این سایت هست، میخوام در لوگوی این سایت نماد "قلاب ماهیگیری" به نحوی که مرتبط با مفاهیم کاربردی وب سایت باشه دیده بشه. هیج محدودیت خاصی برای این لوگو قائل نیستم فقط نمیخوام نام فارسی سایت در لوگو استفاده بشه و جز این هر گونه تجسمی می تونه طرحی رو بده که فوق العاده مجذوب کننده باشه.
به امید خدا میخوام این سایت حرفه ای ترین در زمینه فعالیت خودش باشه واسه همین وسواسم بالاست و به نظرم خودم لوگو رو طراحی نکنم بهتره :sad: امیدوارم ایده های خلاقانه ای از شما دوستان عزیز در این مورد ببینم.
اینکه قلاب ماهیگیری به عنوان نماد انتخاب شده به دلیل وابستگی با نام سایت و انتقال مفاهیم زیر در اشتراک با رشته ی صنایع هست :
1 - نوک پیکان گونه قلاب نشان سمت و سو، هدایت، جریان فرآیند و هدف گرایی است که این مفاهیم در رشته صنایع به وفور دیده می شود.
2- قلاب ابزاری برای رسیدن به هدف و راه حلی برای حل یک مشکل یا مسأله هست و البته محدودیت ها و اختیاراتی هم دارد که مفاهیم مسئله، تعریف هدف، محدودیت و راه حل از مفاهیم کاربردی رشته صنایع هست.
3- قلاب همواره به دنبال بهترین نتیجه هست! تعالی نیز یکی از هدف های رشته صنایع هست.

دوستانی که مایل به دانستن جزئیات بیشتر از جمله نام و دامنه سایت، رنگ غالب در سایت و موارد دیگر هستند لطفا برای من پیام بزارید.
در ضمن من نیاز به همکاری مستمر با یک طراح دارم چرا که در آینده با توجه به بخش های متفاوتی که سایت خواهد داشت نیاز به طراحی یک کاراکتر منحصر بفرد در موقعیت های متفاوت خواهد بود که در واقع شخص سمبلیک سایت خواهد شد و وجود این شخص (حیوان یا شیء) همواره در ذهن من هست.
قطعاً چنین پروژه ای رو کسی که عاشق کار طراحی مفهومی هست می تونه به ثمر برسونه و من از اینجا آرزو می کنم این شخص رو از بچه های همین فروم پیدا کنم و بتونم باهاش همکاری خوبی داشته باشم و در حد توانم بتونم محبت هاشو جبران کنم.

با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا