درخواست طراحی لوگو از روی اسم آرایشگاه زنانه همراه با کارت شارژ

salarjoon

Member
با سلام . من میخواستم بدونم کسی از دوستان میتونه کمک کنه یه طرح به صورت وکتوری واسه من بزنه از روی اسم فارسی یا انگلیسی آرایشگاه اسم اون هست تندیس و بیشتر لوگو فارسی و میخوام طراحی باشه نه فونت (البته اگه فونت خاصی و جدیدی باشه هم خوبه) و میتونه مثلا از ابزارهای آرایشگری هم تو درست کردنش کمک بگیره من چنتا معمولی که با ابزار هست و انگلیسی هم هست واسه نمونه خودم قرار دادم .و اینو کلا برای کارت ویزیت میخوام. من هزینه ای نمیتونم پرداخت کنم اما به 2 تا از بهترین طرحها 2 نا کارت شارژ میدم.

tvcmgfmr6cm412l25hsp.jpg

mvonwzexjlkku9r2ggb.jpg

5rl2cdz6b3by97brobt.jpg

1750pjeuhwtqyx5m3m3.jpg

ghfyngbuj88s9ij2qio.jpg

این لینک دانلود یه سری وکتور ابزار آرایشگری هستش که خیلی ساده هستن.

دانلود

hairdressing_series_element_vector_material_2588.jpg

یک سری عکس هم در پیوست قرار دادم که میشه از اونا کمک گرفت البته اگه به صورت وکتور در بیان.

پیوست ها

• PIC.rar
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 188

the_forgotten

New Member
سلام تو یه انجمن فتوشاپ که سوال کرده بودید من واستون یه طرح گذاشتم

http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=1081544#post1081544
اینجا هم واستون قرار میدم.

QUOTE=the_forgotten;1081544]سلام من امروز عضو شدم .دوست عزیز من یه نمونه گذاشتم یه نگاهی بهش بنداز . البته با فونت درست شده . بازم اگه وقت کردم رو

طرحهای دیگه هم کار میکنم. به زودی واست قرار میدم. بگو اگه خوشت اومد وکتورش واست قرار بدم[/QUOTE]

پیوست ها

• tansid6.JPG
    tansid6.JPG
    14.4 کیلوبایت · بازدیدها: 28

pamirco

New Member
سلام
اين طرح از طرحاتون رو كه دوباره براتون قرار ميدم از نظر من طرح نسبتا خوبي شده و ايده اش بد نيست
اگر كمي قيچي رو نرم تر كنيد تا از خشونت مثلث گونه اش كمتر بشه بهتره.
در حركت قيچي كمي رقص هم قرار بديد تا هم مفهوم حركت بيشتر بشه و هم تداعي كننده يه آرايشگر كاملا حرفه اي باشه كه داره كار مي كنه. در كنارش 2 ،‌3 تا تار مو هم با ضخامت مختلف قرار بديد.
( آرايشگري كه پنهانه و كاملا با مهارت و اسودگي خيال در حال انجام دادن كارشه.)
توجه بشه كه خشونت موجود در ماهيت قيچي با خط هاي منحني بكار گرفته بشه تا احساس آرامش رو القا كنه. يا دهانه قيچي رو كمي ببنديد ببينيد چطور ميشه.
فونت هاي خوبي انتخاب كردين و خيلي كمك كرده به طرحتون.

پیوست ها

• 1750pjeuhwtqyx5m3m3.jpg
    1750pjeuhwtqyx5m3m3.jpg
    15.6 کیلوبایت · بازدیدها: 23

salarjoon

Member
ممنون از ما pamirco جان توصیه خوبی بود و نکته جالبی رو اشاره کردید بسیار عالی . روش کار میکنم حتما

اما میخوام طرحهای دوستان رو هم ببینم که بتونم از اونا الهام بگیرم خوب چنتا فکر بهتر از یه فکر جواب میده و اینا رو هم که گذاشتم بیشتر

خواستم دوستان ببینن و کمکم کنن با طرحها و ایده های خودشون.

جدیدترین ارسال ها

بالا