درخواست طراحی جلد و پشت جلد کتاب

سلام خدمت دوستان عزیز
من دومین کتابم به اسم - نورالقرآن - تا چند هفته آینده منتشر میشه .
می خواستم از دوستان درخواست کنم که برای جلد کتاب کمکم کنند . تیراژ کتاب 2000 نسخه هست که می تونم اینو به دوستان بگم که عزیزی که جلد کتاب رو طراحی می کنه می تونه در فهرست کتاب و پشت جلد کتاب کپی رایت خودش رو به همراه تلفنش و آدرس ایمیل یا سایتش رو قرار بده .
البته شاید برای خیلی ها اصلا معامله خوبی نباشه اما تنها در توان من هست که امیدوارم دوستان کمکم کنند .

عنوان کتاب : نورالقرآن ( مجموعه سوالات قرآنی )
نویسنده : محمود قوچانی
با پیشگفتاری از : حجه الاسلام و المسلیمن قاسم سوری
چاپ اول - 1387

آخرین ویرایش:

YTERROR

Active Member
ببخشیدا ولی معمولا خود ناشر طراح داره و خودشون این کارو انجام میدن مگه این که کتاب ارزشی نداشته باشه یا ....... و معمولا طراح های که دارن با خود ناشر حساب می کنند

به نظرم با خود ناشر هماهنگ کنید خیلی بهتر باشه

موفق و پیرو زباشید

o-m-i-d

Member
آقا اگه واقعا مي خواي اندازه ي كار رو بده من برات درست مي كنم اگه كار خوبي از آب در اومد يه جا بيشتر هم نمي خواد اسمم رو بزني ... پس اندازه كار و كيفيت رنگ و اينا رو پيغام خصوصي كن... اميدوارم از پسش بر بيام

ببخشیدا ولی معمولا خود ناشر طراح داره و خودشون این کارو انجام میدن مگه این که کتاب ارزشی نداشته باشه یا ....... و معمولا طراح های که دارن با خود ناشر حساب می کنند

به نظرم با خود ناشر هماهنگ کنید خیلی بهتر باشه

موفق و پیرو زباشید

سلام .
ببیید دوست من . خوده انتشارات 2 تا طراح هم داره اما من می خوام یه طرح متفاوت تر و زیباتر از آب دربیاد . برای همین گفتم کار طراحی جلد و پشت جلد کتاب رو خودم انجام می دم . برای همین اومدم از دوستان عزیز گرافیست در تالار درخواست کردم که کمکم کنن .
در هر صورت اینه دلیلی که می خوام بیرون از انتشارات بنا به سلیقه و کشش معنوی کار خوده کار با طرحی متفاوت انجام بشه .

در ضمن قابل ذکره که اندازه کتاب به صورت زیر هست :
اندازه استاندارد در قالب : رقعی
کتاب مجموعا 48 صفحه هست که البته ممکنه این تعداد صفحه بنا بر خواست انتشارات اضافه بشه تا در بخش فیلم و زینگ کتاب مشکلی برنخوره .
توسط 3 تا مرکز پخش در مشهد - قم و تهران به سراسر کشور انشالله انتشار و ارسال خواهد کرد .

خوشحال میشم دوستان عزیز طراح و گرافیست طرح های خودشون رو به من نمایش بدن تا با همکاری سایر دوستان یکی رو انتخاب و در کتاب قرار بدیم .

سلام آقاى قوچانى
با مشغله كارى و درسى كه داشتم ، گفتم بدقولى نكرده باشم و يه طرح فورى ، فوتى و نمونه واسه شما بزنم !
الانم نزديكاى 3 صبحه كه كار طراحيشو به اتمام رسوندم و گفتم تا داغ داغه طرحو آپلود كنم ، البته خودم سرده سردم چون دارم از كم خوابى ميميرم ، ديشبم تا ساعت 6 خورده ايى صبح گرفتار يه طرح ديگه بودم !
راستش من طولو 14 سانتيمتر ، عرضو 22 سانتيمتر و ضخامتم 2 سانتيمتر در نظر گرفتم و در مورد رنگ هم بايد بگم از 4 رنگ (CMYK) استفاده كردم !
نگران سايز نباشيد ، بعد از اعلام دقيق سايز و ضخامت (توسط شما) اونم به صورت به سانتيمتر (يا پيكسل و يا ... نه به صورت برگه) طرحو سفارشى ميكنم !
بهتره از انتشاراتى كه قراره كار چاپى شما رو انجام بده ، در مورد كيفيت چاپ ، سايز و ضخامت اطلاعات دقيق ترى كسب كنيد !
در مورد نوشته هاى پشت و رويه جلد ، كم و زياد كردنه نوشته ها و كوچيك و بزرگ كردنش هم ميشه فكرى كرد و مطابق نظر شما اونا رو سفارشى كرد!
البته شما به صورت سربسته و كلى موضوع رو بيان كرديد ، منظورم اينه كه در مورد جزئيات زياد صحبت نكرديد!
اميدوارم كه از ديدن اين طرح لذت ببريد ، به هر حال آنچه كه در حد توان و خلاقيت بنده حقير مى بود ، همين بود !
در ضمن منتظر نظرات و پيشنهادات شما و دوستان عزيز هستم !
اميدوارم با هم به توافق برسيم و همكارايه خوبى هم واسه يكديگه باشيم !

با تشكر
محمد اميرى
127fs4585254.gif

kimia55

Member
قطر يك كتاب 48 صفحه اي 2 سانتي متره ؟

نه عزيز . در حدود 3-4 ميلي متره

جناب امیری عزیز . از تلاش شما بسیار ممنونم . کار زیبایی هست و قابل تحسین .
محمد جان این نمونه ها رو ببین :
http://www.moghaddasi.ir/images/gallery/2/77.jpg
http://www.rangmagazine.com/media/Image/book/2007/01-shm-dnmm-rangmagazine.jpg
http://www.porsojoo.com/?q=fa/system/files&file=5700.jpg

همین ترکیبی که به زیبایی در طراحی جلد و پشت جلد اتخاذ کردید رو اگر میشه به سبک این 3 نمونه پیاده کنید . و البته با رنگ های روشن و جذاب .
امیدوارم بتونم جبران کنم .

یا علی مدد

دوستان عزیز اگر طرح های پیشنهادی دیگری دارند لطفا ارائه بدند که بتونم در چاپ کتاب استفاده کنم .
ممنون میشم از دوستان عزیز

جدیدترین ارسال ها

بالا