wild_honey
Member
سلام دوستان
اگه یادتون باشه چند وقت پیش یه درخواست دادم واسه طراحی که خوب بنا به دلایلی عقب افتاد
حالا میخواستم درخواستم رو دوباره بده
طراحی جلد سی دی
ابعاد جلد رو توی کورل طراحی میکنم و بهتون میدم ولی علی الحساب 49سانت طول و 17.5 سانت عرض
این 49 سانت تشکیل شده از 2 تا 15 سانت و یک 15.5 سانت و 2 تا 1.7 جای خط تا و لت رو داشته باشید.
حالا طرح چیه ؟
جلد سی دی نرم افزار
Navid Toolsاسم محصول
رو زدم که پایین میبینیدش شاید زیاد قشنگ نباشه ولی بهر حال من طراح نیستم. Autorun البته خودم طرح
یه لوگو هم واسش در نظر گرفتم که عکس یه زنبوره ؛ میخوام این زنبور روی جلد باشه
پشت جلد میخوام اسم نرم افزار ها باشه که شما به عنوان نمونه خودتون چند تا بنویسید.
بعدش اینکه میخواستم طرح شاد باشه ( البته طرحی که خودم زدم یه ذره مردس )
در آخر اینکه دوستان 1 هفته برای طراحی وقت هستش
بهترین طرح از بین طرح ها انتخاب میشه و 15 تا 20 هزار تومان به حساب طراح واریز میشه
با کیفیت Jpegو بخاطر اینکه یک وقت خدایی نکرده سوء تفاهمی پیش نیاد طرح ها رو بصورت
تون رو بفرستیدPsd یا Cdrمعمولی بفرستید و در صورت تایید فایل
اگر سوالی بود من در خدمتم
طرح ها رو هم میتونید به آدرس زیر ایمیل کنید
[email protected]
به طرح من زیاد توجه نکنید ... سعی بشه بیشتر از رنگهای شاد استفاده بشه
ممنون
اگه یادتون باشه چند وقت پیش یه درخواست دادم واسه طراحی که خوب بنا به دلایلی عقب افتاد
حالا میخواستم درخواستم رو دوباره بده
طراحی جلد سی دی
ابعاد جلد رو توی کورل طراحی میکنم و بهتون میدم ولی علی الحساب 49سانت طول و 17.5 سانت عرض
این 49 سانت تشکیل شده از 2 تا 15 سانت و یک 15.5 سانت و 2 تا 1.7 جای خط تا و لت رو داشته باشید.
حالا طرح چیه ؟
جلد سی دی نرم افزار
Navid Toolsاسم محصول
رو زدم که پایین میبینیدش شاید زیاد قشنگ نباشه ولی بهر حال من طراح نیستم. Autorun البته خودم طرح
یه لوگو هم واسش در نظر گرفتم که عکس یه زنبوره ؛ میخوام این زنبور روی جلد باشه
پشت جلد میخوام اسم نرم افزار ها باشه که شما به عنوان نمونه خودتون چند تا بنویسید.
بعدش اینکه میخواستم طرح شاد باشه ( البته طرحی که خودم زدم یه ذره مردس )
در آخر اینکه دوستان 1 هفته برای طراحی وقت هستش
بهترین طرح از بین طرح ها انتخاب میشه و 15 تا 20 هزار تومان به حساب طراح واریز میشه
با کیفیت Jpegو بخاطر اینکه یک وقت خدایی نکرده سوء تفاهمی پیش نیاد طرح ها رو بصورت
تون رو بفرستیدPsd یا Cdrمعمولی بفرستید و در صورت تایید فایل
اگر سوالی بود من در خدمتم
طرح ها رو هم میتونید به آدرس زیر ایمیل کنید
[email protected]
به طرح من زیاد توجه نکنید ... سعی بشه بیشتر از رنگهای شاد استفاده بشه
ممنون