درخواست طراحی برای هدر سایت

ayaran

Member
سلام و خسته نباشید دوستان
با اجازتون سایت عکس عیاران رو راه اندازی کردیم در فکر این هستیم که این مکان هاستی بشه برای عکسهای حجیم و با کیفیت که دوستان ازش استفاده ببرن و ...
از کلیه دوستان عزیز میخوام برای هدر این سایت یه طراحی جالب انجام بدن :)
اندازه هدر : 760 در 150 پیکسل

امیدوارم عکسهای این سایت بدرد دوستان طراح بخوره و بتونم کمک موثری برای دوستان مجید آنلاینی باشم
این هم آدرس سایت : http://tasvir.ayaran.com
این هم آدرس ایمیل من : [email protected]

album

Member
-
من بیشتر از این نمیتونستم وقت بگذارم ... یک عکسه با یک فونت وچند تا دایره لینک عکسا هم ایناست : http://www.deviantart.com/deviation/8694049/ و http://www.deviantart.com/deviation/5657871/
اگه خز شده هم بخاطر اینه که من تاحالا با این رنگ کار نکردم و شناختیم متاسفانه ندارم
character0144.gif

اینم یک وکتور :

arashonline

Well-Known Member
عيران جان شايدم منم يه هئري بزنم !
البته بدونه جسارت به بقيه دوستان گل !

nima_dsnr

کاربر VIP
دانشمند آخه مگه غیر از کار این دو نفر کار دیگه ای هم هست ؟

arashonline

Well-Known Member
نيما جان پروفسور
43.gif
آلبوم جان 3 تا كار زده كه گفتم اواليش بهتره !

ayaran

Member
عزیز ببین این چطوره؟

سارا جان یه لطفی کن نوشته انگلیسی Ayaran رو حذف کن ... به سایت یه نگاهی بنداز متوجه منظورم میشی :) اسکریپت سایت بصورت پیش فرض Ayaran رو بصورت تکس بروی هدر قرار میده ... بهتره که تکس Ayaran رو برداریم ... موافقید ؟

album

Member
سارا جان یه لطفی کن نوشته انگلیسی Ayaran رو حذف کن ... به سایت یه نگاهی بنداز متوجه منظورم میشی :) اسکریپت سایت بصورت پیش فرض Ayaran رو بصورت تکس بروی هدر قرار میده ... بهتره که تکس Ayaran رو برداریم ... موافقید ؟
اوه خوب تایتل رو در کونفینگ بردار ! اینجوری همه ی قشنگی کار اسمه که براش ضحمت کشیده ! اینجوری کار خالی میشه ! بهتره خودت تو کونفینگ اون تایتل رو برداری و بزاری عیاران باشتش ! :d

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
منم فکر کنم اگه بذاری این عیاران باقی بمونه بهتره. چون اولا فونتش بیشتر به موضوع کارت میاد و دوم هم اینکه اون فونت پیش فرضی که تو هدر داری خیلی سادس و به طرحت نمیاد.

ayaran

Member
منم فکر کنم اگه بذاری این عیاران باقی بمونه بهتره. چون اولا فونتش بیشتر به موضوع کارت میاد و دوم هم اینکه اون فونت پیش فرضی که تو هدر داری خیلی سادس و به طرحت نمیاد.

قبل از هر حرفی معذرت بخوام بخاطر اینکه دیر جواب دادم

دوستان گل من توجه داشته باشن که در صورتی در کانفیگ سیستم Ayaran Gallery رو برداریم مرورگرهای اینترنتی نمیتونن کلمه عیاران و یا هر کلمه دیگری رو ( اسم سایت ) در نوار وضعیت بالا نشون بدن و سایت به نظرم بدون اسم و محتوا زیاد جالب نیست :)
سارا جان با نظر شما هم کاملا موافقم فونت زیبایی در هدر وجود نداره اما چاره ای براش ندارم ...
از دوستان خوب و عزیز هم ممنوم هستم که لطف کردن و زمان برای اینکار صرف کردن :)

مخلص همگی

arashonline

Well-Known Member
درسته كه سارا خانم زحمت كشيدن ولي اينطوري نميشه 2 تا كلمه انگليش !!
يكيش بايد برداشته بشه !!
به نظر بتده نوشكته انگليش رو سارا خانم بردارند بهتر ميشه !!

album

Member
قبل از هر حرفی معذرت بخوام بخاطر اینکه دیر جواب دادم

دوستان گل من توجه داشته باشن که در صورتی در کانفیگ سیستم Ayaran Gallery رو برداریم مرورگرهای اینترنتی نمیتونن کلمه عیاران و یا هر کلمه دیگری رو ( اسم سایت ) در نوار وضعیت بالا نشون بدن و سایت به نظرم بدون اسم و محتوا زیاد جالب نیست :)
سارا جان با نظر شما هم کاملا موافقم فونت زیبایی در هدر وجود نداره اما چاره ای براش ندارم ...
از دوستان خوب و عزیز هم ممنوم هستم که لطف کردن و زمان برای اینکار صرف کردن :)

مخلص همگی

ای بابا ! خو برادر برو تو Theme یک تگ Html بنداز تنگش اونقدر کوچیکش کن که خونده نشه ... ! من دقیقا یادم نیست کار با این گالری رو خواستی همین فروم یک قسمت برای مدیریت محتوی داره برو از اونا بپرش راه و چاه و نشونت میدن
sigh.gif
هر چند اینکارا رو هم نمیخواد بخدا همون title وبسایت برای موتو های جستجو کافیه
crazy.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
منم تعجب میکنم! من که تا حالا این رو نشنیده بودم و تا حالا ندیده بودم که سایتی بیاد و اسم سایت رو برای پیدا شدن تو موتور جستجو روی هدر بندازه!!

من فقط به خاطر خودت گفتم چون اون متن انگلیسی که قبلا بوده خیلی بزرگ و بدقوارس!! البته ببخشیدا ولی چون کل سایتت ظاهر قشنگی داره اون یکی خرابش کرده! در ضمن اگر پیشنهاد حسن رو هم گوش کنی فکر کنم خیلی خوب باشه. اگرم حرف شما درست باشه میتونی با کوچیک کردن سایز فونتت به هدفت برسی. فکر نمیکنم موتورای جستجو دیگه سایز براشون مهم باشه!

حالا بازم خودت میدونی اگر نخواستی این روش رو انجام بدی بگو تا اون رو برات حذف کنم ولی بدون که ظاهر اصلا قشنگی پیدا نمیکنه!

جدیدترین ارسال ها

بالا