درخواست:طراحي يكTemplate براي يك موزه ...

mak

Member
با سلام
گرافيستهاي محترم طراحي وب سايت موزه ملي علوم پزشكي ايران دست منه.
من احتياج به يك Template براي يك سايت دارم كه صفحات سايت رو بر مبناي اون طرحريزي كنم . اگه كسي از دوستان تمايل به همكاري داره لطفا برآورد هزينه( همكاري) خودش رو در صندوق من بگذاره تا به اميد خدا با هم همكاري كنيم.
انتخابها:
1- يك صفحه HTML با Header فلش .
2-يك Intro فلش به علاوه يك صفحه HTML .
لطفا حداقل براورد خودتون رو از هر دو مورد بنويسيد .
با تشكر و امتنان .

Mandana

Active Member
ببخشيد ولي اگه تينو توي انجمن فلش درخواست كنين بهتره
اينكه همش فلش خواستين
البته مسلما قسمتهاييش ربط داره ولي بهر حال اونجا هم درخواست بديد
راستي لينكتون هنوز فعال نيست نه؟!

mak

Member
سلام آقا آبتين
با تشكر از توجه شما بايد عرض كنم هدف من ايجاد يك HTML Template با طراحي گرافيك اصولي هست كه در تمام صفحات از اون تم استفاده كنم .شما اگر براي اون Header فلشش جا خالي هم بزاريد مهم نيست .علت اصلي درخواست من تو اين قسمت اين بود كه ديدم تو كاراي بعضي از بچه ها از فلش هم استفاده خوبي شده .
راستي اون لينك فقط صفحه اولش به علاوه دواخانه نظامي فعاله!

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام..

براي برآورد قيمت اينطوري نميشه حساب كرد.. بستگي به سنگيني كار زماني كه ميبره و درخواست مشتري قيمت متفاوت خواهد بود...

من پيشنهاد ميكنم به سايت هايي نظير TemplateMonster.com سري بزنيد و طرح ها را ببينيد بعد به طرحي اشاره كنيد تا حداقل چيزي دستمون بياد...

ولي معمولا قيمتها از 60 تومان شروع ميشه و تا 300 400 تومان و حتي بيشتر هم ادامه پيدا ميكنه (البته 60 تومان فقط براي فايل PSD...

براي فلش هم از 40 تومان به بالا فكر ميكنم... (بايد از دوستان فلش كار بپرسيد ;))

موفق باشيد
سايان

mak

Member
سلام ..
آقا سايان اوون سايت رو ديدم جهت آشنايي يك سايت هم هست به اسم 4templates.com نمي دونم اين سايت رو تابه حال ديديد يا خير اما اگه نديديد حتما يه سري بزنيد . هم templateهاش خيلي ارزوون تره ( تقريبا نصف ) و هم كاراي قشنگي داره .البته تو كاراي HTMLش فلش نيست ولي قيمت صفحات بدون فلشش هم به نسبت قيمت TemplateMonster.com خيلي ارزون تره!

Ghamnevis

Well-Known Member
بله اين سايت را هم سر زدم... من باب مثال عرض كردم..

اگر بگيد در چه حدي ميخوايد كار انجام بشه بهتر ميتونيم كمك كنيم...

سايان

mak

Member
حقيقتش صاحبان اين سايت اصلا تو اين مايه ها سير نمي كنن .من هم راستش با مقايسه با 4template فكر ميكردم قيمت توي ايران بايد ارزوون تر از اينها باشه اينه كه اين پيشنهاد رو اينجا مطرح كردم .
حالا بگذريم ...با اين برآورد يه فكري به سرم زد كه البته ابداع نيست و اگه اجازه بديد با صندوق شخصي تون مطرح ميكنم.

www.iranwebshop.com

Active Member
Templates قالبهاي پيش ساخته وب ميباشند كه در سريع ترين زمان ممكن مي توان وب سايت مورد نظر را در اينترنت راه اندازي نمود در آرشيو ما بيش از 8000 قالب موجود مي باشد

آدرس سايت ما www.iranwebshop.com

شرمنده دوست عزيز تبليغات تجاري در اين سايت ممنوع است... به ناچار ارسال شما را ويرايش كردم...

موفق باشيد
سايان

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام..

پيغامتون را دريافت كردم و جواب دادم.. ;)

ولله در مورد قيمت گفتم كه كاملا بستگي به شرايط كار داره و حجم كار.. ممكنه يك قالب آنقدر وقت براش صرف بشه كه واقعا 400 تومان هم كمش باشه.. (البته اون كار قطعا يك كار فوق العاده تخصصي خواهد بود و فوق حرفه اي كه خيلي كم پيش مياد :) )

نرخ هاي معمول بين 60 تومان تا 150 هستند (به عنوان حداقل و حداكثر)

سايان

mahdisoft

Member
خوب حالا ديدي قيمت من منصفانست!
تازه گفتم كه بازم با هم كنار ميايم . ميلم كه نزدي!!

Ghamnevis

Well-Known Member
قيمت منصفانه !!؟

من ميتونم با 5000 تومان براشون طراحي كنم ! ولي چه طرحي ؟ :)

مهدي جان براي جلب مشتري درست نيست زير نرخ هاي معمول قيمت بديد !

سايان

Mandana

Active Member
آقا اصلا ميخوايد كاسبي شما رو از رونق بندازم؟آقا من مجاني برات درست مي كنم فقط بايد نمونه اي كه ميخواي شبيه اون بشه لينك بدي.در ضمن من از html سرم در نمياد فايل رو به html تبديل مي كنم ديگه نوشتنش پاي خودتون.
اگه قبوله بسم الله:lol:
جدا از شوخي بابا شماها چقدر غير منصفين مشهد با 40 تومان كاراي توپي درست مي كنن كه آدم فكش باز مي مونه.
ولي اگه شما نمونه اي بدي كه بر اساس اون طرح رو درست كنن خيلي خوب ميشه.اونطوري منم ميتونم كمكت كنم

Ghamnevis

Well-Known Member
بابا به مشهد و اصفهان نيست كه :) نرخ رايج بين طراحاست... واسه اينكه حق و حقوق هيچ كس پايمال نشه ;)

گرفتي ؟

سايان

Mandana

Active Member
پس گرفتم.تو اصفهاني:mrgreen:
ولي جدا از شوخي من ميگم يه نمونه بذارن تا از بالاي اون بتونيم درست كنيم.آخه بايد بدونيم چه مدلي ميخوان.مخالفي با اين حرفم؟!

Ghamnevis

Well-Known Member
صد درصد :)

نبايد كپي برداري بشه ;)

منظوره من از گذاشتن طرح اين بود كه ببينم چقدر كار ميبره تا قيمت بديم ;) :)

مگه تازه اينو فهميدي !!؟ بابا من عكس بچه محل هامون را هم براتون گذاشتم كه :)

Mandana

Active Member
ولي من ميگم يه نمونه بذارن مثلا بگن اين قسمت سايت ميخوام اينجوري باشه اون قسمت اونجوري باشه
خوب آي كيو اگه قرار باشه كپي بزنيم خود تمپلتي رو كه گذاشته استفاده مي كنه نه اينكه بياد بگه براش بزنيم!!!!!1
در ضمن تا اونجا كه ميدونم اصفهان غار و جنگل نداره!

Ghamnevis

Well-Known Member
:) خودتي...

خارج از موضوع : داره خوبشم داره.. بيا اينجا خودت ميبيني.. بيخودي كه نميگن نصف جهان !

Ghamnevis

Well-Known Member
(ادامه پست قبلي...)

نميشه كه يجاي تمپليت اينجوري باشه يه جاش اونجوري :) بايد همگن باشه..

مثلا نميشه براي هدر از منحني هاي سه بعدي استفاده كرد و بقيه قسمت ها را با خطوط صاف ;)

ولي در كل ميفهمم چي ميگي.. خوبه..

سايان

mak

Member
از لطف و توجه همتون سپاسگزارم راستش رو بخواين چون صاحبان سايت يه كم زيادي گدا هستن بالاجبار خودم با اين كله پوك ( خالي از گرافيك دووني ) يه طرح زدم كه آخر هفته ان‌شاءالله ميزارم رو سايت.
حالا باز هم اگه بتونم مخشونو بزنم از كمكتون استفاده خواهم كرد .

جدیدترین ارسال ها

بالا