درخواست طراحي لوگو براي شركت

salarjoon

Member
با سلام من مدتي است كه يه شركت ثبت كردم به اسم آترا گستر مبين كه اسم تجاريشم همون آترا هستش و لي هنوز لوگو مناسبي واسش پيدا نكردم .

ممنون ميشم از دوستاني كه ميتونن واسه اسم ATRA يه لوگو مناسب انگليسي طراحي كنن .

در ضمن يه لوگو واسه مهر هم ميخواستم كه اسم كامل شركت به صورت فارسي توش باشه و انگليسيش هم زياد مهم نيست.

در ضمن آترا به معني آتش هست كه شايد بتونه تو طراحي لوگو كمك كنه. :rose:

main

Well-Known Member
درخواست طراحي لوگو براي شركت
با سلام من مدتي است كه يه شركت ثبت كردم به اسم آترا گستر مبين كه اسم تجاريشم همون آترا هستش و لي هنوز لوگو مناسبي واسش پيدا نكردم .

ممنون ميشم از دوستاني كه ميتونن واسه اسم ATRA يه لوگو مناسب انگليسي طراحي كنن .

در ضمن يه لوگو واسه مهر هم ميخواستم كه اسم كامل شركت به صورت فارسي توش باشه و انگليسيش هم زياد مهم نيست.

در ضمن آترا به معني آتش هست كه شايد بتونه تو طراحي لوگو كمك كنه. :rose:
لطفا مدیران بخش تاپیک رو انتقال بدهند...:rose:

salarjoon

Member
هزينه مورد نظرتون براي كار چه قدر هست ؟ :)

سلام دوست عزيز والا من نرخ دستم نيست و نميدونم في چنده شما يه چنتا نمونه بزار يه قيمت بده بعد چيزي من ميگم يه چيزي شما بعد دوا ميكنيم شايدم جوره ديگه اي به سلاح هم رفتيم در زمينه ترجمه يا طراحي سايت يا فلش و ... منم تخصص دارم .
فقط اگه موافق بودي چنتا نمونه درست كن كه تنوع داشته باشه .

اگر ممكنه بگين موضوع كار شركت چيه ... و آيا هنوز لوگو لازم دارين يا كار هاي اين دوستمون مناسب بود براتون ... :)

salarjoon

Member
سلام با تشكر از آقا محمد خيلي جالب بودن و خوشم اومد ولي ميشه گفت همشون تويه يه مايه بودن طرح ديگه اي مد نظزتون نيست اخه شما چون كارتون طراحي هست فكترون مسلما باز تره اگه نمونه هاي متفاوت تري هم بتونيد طراحي كنيد تا ببينم ممنون ميشم . من با دوستان هم در مورد طرحاتون مشورت ميكنم.

SMDaneshvar جان شما هم اگه طرحاتون رو بزاريد ممنون ميشم و كار شركت تجاري بازرگاني هستش و خوب چون ممكن هست با شركت هاي خارجي هم معامله داشته باشيم ميخوام اختصاصي باشه ببينيد مثلا تو مايه اين عكس وسطي كه توي امضاتون هست BAD HORSE و خوب گفتم آترا يعني آتش يه نمادي هم از اون باشه يا هر جور كه ديگه خودتون ميدونيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا