درخواست طراحي تابلو

GameBaz

New Member
دستت درد نکنه خیلی با طرح هایی که زدی حال کردم . چطور میتونم این ها رو از شما بگیرم .چون ظاهراً جنوب هستی و من شمال نمیتونی جایی آپلود کنی؟
میتونی برام بفرستی ؟

solqy

Member
دستت درد نکنه خیلی با طرح هایی که زدی حال کردم . چطور میتونم این ها رو از شما بگیرم .چون ظاهراً جنوب هستی و من شمال نمیتونی جایی آپلود کنی؟
میتونی برام بفرستی ؟

آره من فايل psd رو بهتون ميدم . كدومشو خواستاريد ؟!:neutral:

GameBaz

New Member
اگه بخوای بفرستی همه رو ولی اگه میخوای آپ کنی Pc Shop3 رو خیلی خوشم اومد.

موفق باشی

GameBaz

New Member
دوست خوبم سايز طرح خيلي كوچيكه اگه امكان داره به سايز 150*200 سانتيمتر تغيير بده .

در ضمن من خودم تغيير دادم ولي كيفيت خيلي پايين اومد.

GameBaz

New Member
فکر کنم هجم فایل خیلی میره بالا اگه بتونید آپلود کنید که عالی میشه ولی اگه مشکل برای شما میتونید بصورت لایه لایه برام بفرستید خودم جای گذاری میکنم.

موفق باشی

GameBaz

New Member
دوست خوبم چرا من نمیتونم برای شما پیغام خصوصی بدم . بنظرم زیاد تاپیک شلوغ شده

ببنید باز هم در پیغامی که برام فرستادید سایز کار شما 7.62* 6.35 و رزولیشن کار 200 هست و چون بنده باید طرح رو برای چاپ فلکس بفرستم نیاز به کیفیت خوب میباشد.

solqy

Member
دوست خوبم چرا من نمیتونم برای شما پیغام خصوصی بدم . بنظرم زیاد تاپیک شلوغ شده

ببنید باز هم در پیغامی که برام فرستادید سایز کار شما 7.62* 6.35 و رزولیشن کار 200 هست و چون بنده باید طرح رو برای چاپ فلکس بفرستم نیاز به کیفیت خوب میباشد.

آقا شما يك شماره به من بده تا با هم حرف بزنيم . بلكه منظورتو بفهمم

GameBaz

New Member
1. solqy has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.

موقع ارسال با این پیغم مواجه میشم. باید چیکار کرد:sad:

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
هیچ
به نظر میاد پیغام خصوصی شون رو غیر فعال کردن
فعلن
im_033.gif

solqy

Member
برای اولین بار که با این مشکل مواجه میشم. :shock::-?

والا منم نمیدونم . ماندانا خانوم اگه غیر فعال بود که برای همه غیر فعال بود . ده بار برای مدیریت خود شما برام پیغام خصوصی گزاشتین و خواهش کردین که من مدیر بشم ولی من گفتم نه 1:lol::eek::eek::eek::oops::wink:

Mandana

Active Member
loudlaff.gif

/
گیم باز جان، پیغام خصوصی ایشون فعاله، می الان تست کردم
حالا باز تا شب تست می کنم، خبر دقیقش رو بهتون میدم
یکی از دوستان لطف کنه، ببینه می تونه به جناب solqy پیغام خصوصی بفرسته یا نه! البته فقط یک نفر :دی اینباکس بنده خدا رو پر نکنین یهو! :دی
ممنون
موفق باشید

GameBaz

New Member
solqy has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her
هنوز مشکل داره که !!!!!!!!!!

Mandana

Active Member
دوست گلم، همون شب به کامی گفتم.کامی دسترسی ایشون رو درست کرده
من دیگه نمی دونم ایراد کار چی ئه
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا