درخواست ضروري

VECTORISM

Member
سلام سلام سلام
من شنيدم چند نوع حالت اندازه برش و .... در مورد بروشور ها داريم/ مثلا ميگن بروشور نوع tri-fold .
حتي توي يك سايت تمام اين حالات و زير نوع هاي بروشور روو ديدم. اما حالا ندارم . شما ميدونيد كمك كنيد.

مرثي

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز 100% چنین چیزی که شما گفتین هستش و میشه با یه سرچ تو گوگل و البته با یکمی وقت گذاشتن پیدا کرد. منتهی به نظر من یه طراح باید اونقدر قابلیت و خلاقیت داشته باشه که بتونه خودش بنا به خواست مشتری بروشور یا هر چیز دیگه ای رو طراحی کنه.

البته همونطوری هم که شما گفتین قالبهای از پیش آماده هم وجود داره منتها اگر کسی بتونه خودش بنا به نوع کار و تقاضا طرح ایجاد کنه به نظر من ارزش داره.

nima_dsnr

کاربر VIP
میشه یکمی درباره همین نوع یا انواع دیگه بروشور توضیح بدین ( هر کی میدونه )
چه انواعی داریم ؟
ویژگیهاشون (تفاوتاشون) چیه ؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوب بروشور که خودش معلومه چیه! فکر نمی کنم کسی باشه که تا حالا بروشور ندیده باشه. ساده ترین حالت بروشور همینه که شما مثلا یه کاغذ A4 رو بردارین و اون رو به چند قسمت مساوی (از طول یا عرض) تقسیم کنین و تا بزنین تا ساده ترین حالت بروشور رو بسازین.

اما بعضی موقعها بنا به سلیقه طراح یا درخواست مشتری میشه یه سری تغییرات در ساخت بروشور از لحاظ تا زدن کاغذ بروشور یا مثلا ایجاد طرحهای مختلف روی کار ایجاد کرد.

حالا بنا به نوع تا زدن کاغذ یا ایجاد طرح اسمهای مختلفی میشه روی بروشور گذاشت. ولی بازم میگم ایجاد تغییرات میتونه از روی سلیقه شما باشه و حتما لازم نیست از روی طرحهای از پیش آماده استفاده کرد.

nima_dsnr

کاربر VIP
اگه امکان داره من میخواستم با اصطلاحات و اسمهاشون بیشتر آشنا بشم

جدیدترین ارسال ها

بالا