سلام آقا من صفحه سفارش مي خوام كه تمام اون محتويات سفارش رو به ميل من ارسال كنه . اگه كسي داهر بده
K kolompeh Member Dec 31, 2007 #1 سلام آقا من صفحه سفارش مي خوام كه تمام اون محتويات سفارش رو به ميل من ارسال كنه . اگه كسي داهر بده
K kolompeh Member Jan 1, 2008 #3 سلام مي خوام مثه فرم ثبت نام در مجلس 8 باشه كه هم كشو داشته باشه و هم بشه بنويسي نام و نام خانوادگي رو
سلام مي خوام مثه فرم ثبت نام در مجلس 8 باشه كه هم كشو داشته باشه و هم بشه بنويسي نام و نام خانوادگي رو
K khakzad New Member Jan 4, 2008 #7 با عرض سلام خدمت هم انجمنی های عزیز می خواستم ببینم کسی در مورد آپلود عکس در بانک اطلاعات Sql Server می تونه برام چیزی بنویسه؟ ممنون می شم.
با عرض سلام خدمت هم انجمنی های عزیز می خواستم ببینم کسی در مورد آپلود عکس در بانک اطلاعات Sql Server می تونه برام چیزی بنویسه؟ ممنون می شم.
G Goroop.ir Member Jan 5, 2008 #8 khakzad به مجید انلاین خوش امدید برای سوالت یک تاپیک جدا درست بکن - اینطوری درصد رسیدن به جواب خیلی بیشتر میشه
khakzad به مجید انلاین خوش امدید برای سوالت یک تاپیک جدا درست بکن - اینطوری درصد رسیدن به جواب خیلی بیشتر میشه