درخواست سیستم Sms

poolha

Member
با سلام و خسته نباشید
من یک سیستم اس ام اس مانند SMS2him.com می خوام یا اینکه اگه بشه مثل cloob.com در داخل سایتم(نیوک) کاربران بتوانند با اعتبار خود در سایت اس ام اس ارسال کنند
هر کدومو هر کی داشت بگه
با قمیت
ممنونم

S4DEGH

Well-Known Member
در رابطه با سيستم sms بحث شده قبلا كمي جست و جو كنيد ...

از طرفي اسكريپت خواصي وجود نداره بلكه بايستي بريد مخابراط اونجا درخواست بديد .. از طرفي هر sms ارسالي هم از جيب مبارك شما هزينه اش پرداخت ميشه ... :)

S4DEGH

Well-Known Member
آخه خيلي حال ميده ... خاص رو بنويسي خواص ....
چون موقع تاپيك كردم دست آدم اتوماتيك وار ميره سمت حرف و !!!

در ثاني . آدم تند تايپ كنه بهتر از من كه نميتونه وارد كنه .... :دي بعد ت با ط چه فرقي ميكنه .. مهم اينكه پاستوريزه باشن !! :d

poolha

Member
ممنونم ولی بعضی سایتها دارن تو ایران cms ارسال اس ام اس می فروشن
اون چیه پس؟

poolha

Member
در ضمن من جستجو کردم ولی هیچی تو نتایج نمی آره
اس ام اس
sms
هر دو رو

S4DEGH

Well-Known Member
ممنونم ولی بعضی سایتها دارن تو ایران cms ارسال اس ام اس می فروشن
اون چیه پس؟
فكر كنم ميهن نيك هم داره ميفروشه ..

ببين من زياد توي اين مورد نرفتم ببينم چيه ولي مطمئن باش اون cms هم فقط اسكريپتش هست و خط تلفن و هزينه هاش رو بايد خودت بدي .. اينطوري نيست رايگان در بياد ... :)

YTERROR

Active Member
شما برای ارسال Sms باید یک شماره داشته باشید

که سر جمع اگه 1000 تا Sms پیش خرید بکنید دونه ای حدودا 20 توان در میاد بالای 2000 تا 15 تومان اسکریپتش کاری نداره خود شرکتهای خدمات دهنده فری میدن

+ اگر هم خواستی بهت شماره برای دریافت Sms هم میدن با 60 هزار تومان بستگی به رندیش دراه و تعداد ارقامش

+ شکرت گلد نت و .... تویی مشهد میدن

poolha

Member
آخه اینا یه جور دیگه هستن
من می خوام با سایتم مثلا کارت اس ام اس بسازم و بفروشم و کابرا بتونن از سایت اس ام اس بفرستن به هر جا که می خوان

YTERROR

Active Member
من می خوام با سایتم مثلا کارت اس ام اس بسازم و بفروشم و کابرا بتونن از سایت اس ام اس بفرستن به هر جا که می خوان

مطلبی رو که من گفتم رو پیگیری کن از شرکتهای پارس آنلاین و آسیاتک و ....

جدیدترین ارسال ها

بالا