من هنوز هم متوجه نشدم که شما چرا این روش رو برای صحبت کردن در نظر گرفتید!!
من و سایر مدیرا سعی کردیم که همیشه تا جایی که از دستمون برمیاد جوابگوی نیازهای بچه ها باشیم.
ولی اینکه شما کل مجموعه ی مجیدآنلاین رو بد خطاب میکنید گمون نمیکنم خیلی منصفانه باشه!
مشکل اینجاست که دوستانی مثل شما متاسفانه این موضوع رو نپذیرفتن که مدیرا هم مثل بقیه آدم هستن و کارهای جانبی و شخصی هم دارن!
دوستای نزدیک من تو همین فروم میدونن که من این چند وقت اخیر چقدر کارهای شخصیم زیاد شده و به این کارهای شخصی مسئولیتهایی مثل
کارهای مجله ی گاما ، کارهای فروشگاه مجیدآنلاین و سرکشی به فروم رو هم اضافه کنید. به اضافه ی کارهای اصلی و ...
بعد میبینید که یکمی دارید بی انصافی میکنید.
در هر صورت نمیخوام این بحث ادامه پیدا کنه ولی در همین حد بگم که شما اگر احساس کردید که مدیری مثل من مغرور هست و
تاپیک شما رو نادیده گرفته حداقل بهش یه پیغام خصوصی یا یه پیغام توی پروفایل بدید! شاید اون مدیر تاپیک شما رو ندیده باشه و یا
اگرم دیده باشه فرصت برای پاسخگویی پیدا نکرده.
در هر صورت من تا جایی که وقت بهم اجازه میداد یه طرحی براتون زدم امیدوارم خوشتون بیاد. اگر خوشتون اومد بگید فایل PSD رو براتون بفرستم.
این طرح اصلی:
این هم یه طرح که یکمی روش کار کردم تا جلوه ی بیشتری پیدا کنه ولی طرح لوگوی اصلی همون طرح بالاست:
---------------------------------
در ضمن فقط برای این نوع برخوردتون با سایر اعضا مجبورم بهتون کارت بدم امیدوارم دیگه تکرار نشه:
در ضمن کسی باشما نبودم n.fakhrezare