مرسی ولی منظور من یه لوگویه متحرک بودش برای این کار باید چیکار کنم ولی بازم مرسی باحال بود
A anti_girl_bahal Member Sep 5, 2007 #21 مرسی ولی منظور من یه لوگویه متحرک بودش برای این کار باید چیکار کنم ولی بازم مرسی باحال بود
A anti_girl_bahal Member Sep 6, 2007 #24 لطفا یکی کمکم کنه من یه لوگویه متحرک میخوااااااااااااااااااااام
midnight blue Member Sep 11, 2007 #27 سلام اينو ساختم شايد خوشت امد اگه خواستی psd شو برات اپ ميکنم پیوست ها refighestan.gif 34.4 کیلوبایت · بازدیدها: 10
A anti_girl_bahal Member Sep 12, 2007 #28 دستت درد نکنه ممنون باحال بودش اگه کسی زیباتر بلده زحمتشو بکشه ممنون بازم تشکر
A anti_girl_bahal Member Sep 18, 2007 #32 قر نمیزنم بد پسندم ببین یه لوگو بنر خوب و شیک و از عکسهایه رنگی و زیبا استفاده بشه و افکت دار باشه و متحرک با پسوند گیف یا هر چیز دیگه اوکییییییی
قر نمیزنم بد پسندم ببین یه لوگو بنر خوب و شیک و از عکسهایه رنگی و زیبا استفاده بشه و افکت دار باشه و متحرک با پسوند گیف یا هر چیز دیگه اوکییییییی
saeed67 New Member Nov 27, 2007 #33 درخواست لوگو سلام من یه لوگو متحرک و قشنگ میخواستم برای وبلاگم که آدرسش هست www.sosol-ha.coo.ir میخوام که موضوعات وبلاگم توش نشون داده بشه. خیلی ممنون
درخواست لوگو سلام من یه لوگو متحرک و قشنگ میخواستم برای وبلاگم که آدرسش هست www.sosol-ha.coo.ir میخوام که موضوعات وبلاگم توش نشون داده بشه. خیلی ممنون
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Nov 27, 2007 #34 لطفا سوال خودتون رو در یه تاپیک جداگانه مطرح کنید. قفل- سارا