درخواست رمز ورود

zozze

Active Member
میخواهم با اینپوت تکست از کاربر بخواهم رمز ورود برنامه را در آن وارد کرده و اگر رمز درست وارد شده بود به صفحه اصلی پروژه هدایت شود و در صورت درست نبودن پسورد پیغام پسورد اشتباه است را نشان دهد اگر امکان دارد کد و راهنمایی های لازم درباره این کار در اختیارم قرار دهید:sad::mad:

آخرین ویرایش:

For.sajjad

Member
دوست عزيز ورودتون رو تبريك مي گم اما قبل از پست زدن لطفا قوانين رو مطالعه بفرماييد.
درباره سوال شما تاپيك هاي مختلفي موجود است لطفا جستجو بفرماييد.
براي ساخت چنين امكاني شما بايد دكمه اي رو در صفحه تهيه كنيد كه با فشردن آن ميزان Edit Box با پسورد مقايسه شود و در صورت برابري دو مقدار ،پروژه به صفحه بعد هدايت شود.
اگه بازم سوالي داشتيد بگيد تا يه مثال براتون درست كنم..
موفق باشيد

zozze

Active Member
ممنون دوست عزیز از راهنماییت ولی اگر بتونی برام یه مثال درست کنی ازت ممنون میشم

zozze

Active Member
خیلی ممنون حالا اگر من بخوام یه صفحه اولیه برای پروژه ام بزارم که یه سری برنامه رو نصب بکنه و تا اون برنامه ها نصب نشن به پروژه اصلی نره و هر بار بعد از جرای برنامه اون فایل ها رو چک کنه اگر وجود داشت که به صفحه اصلی بره و اگر وجود نداشت آن ها را دوباره نصب کند باید چه کار کنم اگر اشکال نداره یه مثال با برنامه برام درست کنید ممنون

Silver PC

Well-Known Member
خیلی ممنون حالا اگر من بخوام یه صفحه اولیه برای پروژه ام بزارم که یه سری برنامه رو نصب بکنه و تا اون برنامه ها نصب نشن به پروژه اصلی نره و هر بار بعد از جرای برنامه اون فایل ها رو چک کنه اگر وجود داشت که به صفحه اصلی بره و اگر وجود نداشت آن ها را دوباره نصب کند باید چه کار کنم اگر اشکال نداره یه مثال با برنامه برام درست کنید ممنون

دوست عزیز اول اینکه سرچ کنید و بعد اینکه برای هر سوالتون تاپیک جدا باز کنید !

موفق باشید

zozze

Active Member
باشه فقط از کجا سرچ کنم و میشه لینک اون بخش رو برام بزارید؟؟؟؟؟؟!!!!!

ببخشید اگر من بخوام فایل هایی که با mmb مسیر دهی کردم رو در یک فایلی که پسورد داشته باشه قرار بدم راهی هست که بتونم همون مسیر ها رو از فایل پسورد دار مثلا یک فایل zip اجرا کنم و نیازی به اکسترک کردن نباشه و برنامه خودش پسورد رو وارد و به فایل مورد نظرش دسترسی داشته باشه؟؟؟

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

ممكنه بفرماييد چه نوع برنامه‌هايي رو پيش نياز برنامه اصلي خودتون ميدونيد؟ آيا منظورتون Runtime ها هستن يا برنامه خاصي رو خودتون ساختيد و قصد داريد اول اون اجرا و بعد برنامه اصلي اجرا بشه؟

كنترل اينكه چه برنامه‌هايي پيش نياز برنامه ما هستن و بايد قبلش نصب بشن روشهاي متفاوتي داره لطفا منظورتون رو واضحتر بگيد

باشه فقط از کجا سرچ کنم و میشه لینک اون بخش رو برام بزارید؟؟؟؟؟؟!!!!!
َشما گزينه جستجو رو بالاي صفحه نميبينيد؟ !!!

ببخشید اگر من بخوام فایل هایی که با mmb مسیر دهی کردم رو در یک فایلی که پسورد داشته باشه قرار بدم راهی هست که بتونم همون مسیر ها رو از فایل پسورد دار مثلا یک فایل zip اجرا کنم و نیازی به اکسترک کردن نباشه و برنامه خودش پسورد رو وارد و به فایل مورد نظرش دسترسی داشته باشه؟؟؟
خير

جدیدترین ارسال ها

بالا