درخواست راهنمای گام به گام کار با فانتازیو

Goldbird

New Member
سلام چند سوال داشتم امیدوارم بصورت گام به گام توضیح بفرمایید که ما تازه کار هم متوجه شویم
قصد نصب یک فتوبلاگ داشتم ولی نمی دانم از پلاگین های فتوبلاگ ورد پرس استفاده کنم یا از نرم افزار گالری فانتازیو چیزی که لازم دارم این است که این فتوبلاگ علاوه بر امکان قرار دادن عکسها باید امکان نوشتن توضیحات مفصلی از عکسهای به حداقل دو زبان یا سه زبان مثل فارسی عربی انگلیسی را داشته باشد و نمی دانم آیا نرم اقزار گالری موجوددر فانتازیو اصولا امکان نوشتن توضیحات مفصل برای هر عکس را فراهم می کند یا خیر؟
بعد برای نصب نرم افزار گالری ما یک سابدامین ایجاد کردیم به نام گالری در سی پانل قبلا یک ورد پرس و یک انجمن اس ام اف نصب شده است بعد دکمه نصب گالری در فانتازیو را هم زدم نوشت که به پنجاه مگابایت احتیاج دارد و حدود سه مگابایت در دیسک شناخته یا اویلبل شده است بعدهم اتفاقی نیفتاد چگونه باید این نرم افزار گالری موجود در فانتازیو را نصب کرد؟
شیوه ساختن سابدامین ما اینگونه بوده است که در بخش سابدامین یک سابدامین به عنوان گالری ساختم فقط همین یعنی فقط یک دکمه را بیشتر فشار ندادم در بخش سابدامین سی پانل ولی گویا باید تنظیمات دیگری هم انجام داد مخصوصا در بخشهای دیگر آیا همین طور است؟من راهنمای ساخت سابدامین را خواندم ولی متوجه نشدم نسبت به ساخت یک فتوبلاگ با نرم افزار گالری تنظیمات احتمالی به چه شکلی باید باشد؟
متشکرم از صرف وقت شما

sup_iran

Member
دوست عزیز.
اگر منظور شما فانتاتیسکو میباشد باید عرض کنم این ماژول که بر روی سی پنل شما نصب میباشد کار اصلیش نصب اسکریپتهای مختلف (Open Source ) با چند کلیک است.
در ضمن بایستی عرض کنم در فانتاتیسکو زبان فارسی موجود نمیباشد.

طریقه ساب دامین درست کردنتون هم درست بوده است.
گالری در فانتازیو را هم زدم نوشت که به پنجاه مگابایت احتیاج دارد و حدود سه مگابایت در دیسک شناخته یا اویلبل شده است

اینطور که شما میگید پس شما فضای خالی دیگر ندارید.

جدیدترین ارسال ها

بالا