درخواست راهنمایی

darklight

کاربر فعال
سلام بر دوستان
اول از همه از این که اینقدر روده درازی می کنم شرمنده.
دو ماهی هست که شروع کردم به یادگیری 3ds max و هفته پیش این کار رو تموم کردم. حدودا 5 روز طول کشید. دو تا رندر اصلی ازش گرفتم یکی با دوربین معمولی که 2 ساعت طول کشید و یکی با دوربین وی ری که 6 ساعت طول کشید و بعد یه مقدار پست رو انجام دادم با فوتوشاپ.
حالا یه تعدادی سؤال دارم که اگه ممکنه راهنماییم بفرمائید.
اول یه سری ایراداتی که می دونم چیه و تو کار بعدیم رفع می کنم:
1- بافت سنگ ها
2-رنگ ققاب پنجره ها
3-رفلکت آسفالت
4-کیفیت عکس HDRI استفاده شده در Vray Light Dome
حالا سؤالات:
1-چطوری میشه در ویوپورت افکت آسمان رو دید و اون رو با VraySun هماهنگ کرد؟ (آسمان و نور آن توسط VrayLightDome درست شده و عکس آن HDRI می باشد که از این با کیفیت تر نداشتم)
2-چطوری میشه اندازه دقیق بافت رو (مثل اندازه تایلها) توسط مودیفایر UVMapping تنظیم نمود؟ (از یک VrayMtl با مپ تایل برای Bump برای نما استفاده شده)
3-چطوری میشه MAPها و بافت هارو در Viewport نگاه کرد و تنظیم کرد؟
4-بهترین روش درست کردن درخت و چمن و ... با توجه به محدودیت تعداد Polygon و این که از محدوده اصلی بیرون نزند چیست؟(در اینجا از سه مثلث کوچک با 5 پلی گون و دو مرحله Scatter خود 3ds max یکی در ابعاد 50 در 50 با تراکم 100 و یکی هم بر روی محوطه چمن با تراکم 5000 انجام شده که نمایش آن به صورت Proxy بوده است. درخت هم با استفاده از درخت های sample خود نرم افزار SpeedTree Cinema درست شده که حدودا 300000 پلی گون دارد. از آنجایی که سیستمم مال پنج سال پیشه حداکثر تعداد پلیگونی که توی صفحه درست کار می کنه 2 میلیونه که الان در صفحه با چمن و ... بیش از 3 میلیون شده ولی بازم در چمن قسمت هایی کچلی داره که نتونستم بیشتر بالا ببرم.)(در رندر اول هم برای چمن از vray displacement استفاده کردم که خیلی رم میخورد و کیفیتش هم پایین بود و درختش هم 7000 پلی گون داشت.)
5-چطوری میشه آسفالت رو بدون استفاده از تکستچر و فقط با ابزارآلات وی ری درست کرد؟ آیا استفاده از تکستچر بهتر است یا این کار؟
6-با چه فرمتی خروجی ها رو ذخیره کنم؟ (بهترین حالت برای پست و ...) (در این کار با فرمت Tif و یا HDR و یا BMP کار رو ذخیره می کردم اما در Lightroom باز نمی کرد و در Photoshop هم رنگ پریده باز می کرد.کلی زور زدم و آخرش بدون امکانات HDR کار رو در فرمت 8 بیت ذخیره کردم.)
7- در رندر دوم با تنظیمات وی ری لایت dome خیلی به مشکل برخوردم بهترین تنظیمات برای این مورد با دوربین وی ری چیه و آیا زرد شدن رنگ مربوط به همینه؟ (میزان قدرت رو گذاشتم روی power /w و روی 25 تنظیمش کردم. دوربین هم با شاتر 200 و حساسیت فیلم 100 هستش)
توضیحات عکسها:
mapna1-0 اولین رندر 2 ساعت با دوربین استاندارد
mapna2 دومین رندر 6 ساعت با دوربین وی ری
mapna2-1 دومین رندر با ادیت
mapna2-2 دومین رندر با ادیت و پست افکت

پیوست ها

• Mapna2-3.jpg
    Mapna2-3.jpg
    398.3 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • Mapna2-2.jpg
    Mapna2-2.jpg
    356.4 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • Mapna2.jpg
    Mapna2.jpg
    312.3 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • Mapna1-0.jpg
    Mapna1-0.jpg
    274.9 کیلوبایت · بازدیدها: 12
آخرین ویرایش:

saloolix

Member
دوست من شما سوالاتت خیلی کلی هستن.
فکر نکنم تو حوصله کسی باشه که بخواد همه این سوالاتو جواب بده.
اگه این انجمنو بگردی جواب اکثر سوالاتتو پیدا میکنی.یا میتونی از کتاب یا فیلمهای آموزشی که تو این انجمن هم هستن استفاده کنی.من از این انجمن خیلی چیزا یاد گرفتم.
یاد گیری مکس خیلی تمرین و تکرار میخواد و زمانبر هم هست.پس اگه علاقه داری با صبر و حوصله پیش برو و سوالاتتو یکی یکی پبرس تا دوستان بتونن جواب بدن.

darklight

کاربر فعال
دوست من شما سوالاتت خیلی کلی هستن.
فکر نکنم تو حوصله کسی باشه که بخواد همه این سوالاتو جواب بده.
اگه این انجمنو بگردی جواب اکثر سوالاتتو پیدا میکنی.یا میتونی از کتاب یا فیلمهای آموزشی که تو این انجمن هم هستن استفاده کنی.من از این انجمن خیلی چیزا یاد گرفتم.
یاد گیری مکس خیلی تمرین و تکرار میخواد و زمانبر هم هست.پس اگه علاقه داری با صبر و حوصله پیش برو و سوالاتتو یکی یکی پبرس تا دوستان بتونن جواب بدن.
از راهنماییتون ممنون . پس من این عکس ها رو در بخش گالری میذارم اونم بدون پرسیدن سؤالات که هر کس خواست نظر بده. کارشناسی یا ... .

جدیدترین ارسال ها

بالا