درخواست راهنمایی

ramostafa

New Member
با سلام خدمت تمام دوستان و با تشکر از کسانی که آموخته ها و تجربیات خودشونو در اختیار دبگران میذارند
من حجم تری در مکس یک ساختمونو دارم و می خوام این حجم رو در محل اجرای پروژه قرار بدم...چندتا از کارای دوستان خودم رو دیدم که اینکارو کردن و فکر می کنم از محل عکس گزفتن و در مکس قرار دادن..ممنون میشم که در این زمینه من رو راهنمایی کنید..با تشکر:rose:

ramostafa

New Member
با سلام خدمت شما دوست عزبز و تشکر بابت راهنمایی های مفیدتون
سایتهایی رو که معرفی کرده بودین مطالعه کردم واقعا مفید بود و تقزیبا راه افتادم فقط مونده ی چندتا کته ریز که ممنون میشم راهنمایی کنید
اول اینکه از نظر خط قائم زاویه مکعب با ساختمان اولی نمی خوره آیا میشه دوربین رو روتیت کرد؟
دوم اینکه اگه مکعب حجم ی ساختمان باشه و بخواد طوری قرار بگیره که افراد جلو تصویر قرار بگیرن و از بین نرن چه ترفندی باید بکاربرد؟
با تشکر از شما..هر دو عکس رو در پیوست قرار میدم

پیوست ها

• image_00.jpg
    image_00.jpg
    168.6 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • k1.jpg
    k1.jpg
    105 کیلوبایت · بازدیدها: 6

abbasi_0912

Active Member
بله میشه دوربین رو چرخاند
این روشی که داری میری نسبتا سخت هست اما اگر راه بیفتی هر عکسی رو که بهت بدن میتونی راحت با دوربین مچ کنی

اما لینک اخر برای اینه که طوری دوربین رو مچ کنید که به قول شما آدم ها هم توی تصویر باشند اما باید ابعاد و اندازه یکی از ساختمان ها و یک شئی رو تقریبا دقیق داشته باشی

ramostafa

New Member
ممنون از شما...
مطالب جالبی داشت ولی اگه بخواهیم ی ساختمون جدید جایگزین ساختمون قبلیه بکنیم چه ترفندی باید زد...(پشت اشیا. صحنه باشه)
نمونه کار رو تو همین سایت دیدم ولی نیمه کاره بود
درخواست دیگری هم داشتم:
اگه عکس گوگل ایرس از ی مکانی رو داشته باشیم و بخواهیم اونو سه بعدی کنیم(حجم دادن کوه ها و قرار دادن حجم سه بعدی در محل سایت و.....) از چه روشی باید استفاده کرد
با تشکر از شما

جدیدترین ارسال ها

بالا