درخواست راهنمایی کلی برای ساخت فایل فلش

Maryam.20

Member
سلام.
من تو فلش مبتدی هستم و اکشن اسکریپت هم بلد نیستم.
یه سایتی هست که یه فلش داره میخوام بدونم برای درست کردنش چقدر حدودی زمان لازم دارم و آیا این فایل کدنویسی هم پشتش داره یا نه؟
http://www.regus.com/

و کلا برای درست کردنش اگه توضیح بدید که چکار کرده و چیا لازمه ممنون میشم:rose:

evt

Member
کار پیچیده ای نیست و نیاز به کد نویسی خاصی هم نداره . در ساده ترین حالت با نرم افزار " فلش کاتالیست " هم می شه درستش کرد بدون اینکه حتی یک خط کد بزنید .

Maryam.20

Member
دوستان گرامی از اونجایی که من کلا وب دیزاینرم و از فلش نکات و مطالب کلی میدونم و اصلا فرصت سرو کلا زدن با این برنامه را ندارم و باید برای کاری این فایل را آماده کنم خواستم بدونم میشه یه کانورتور بهم معرفی کنید؟ اگه هم کسی بتونه اینو برام بزنه یا در درست کردنش بهم کمک کنه که خیلی عالی میشه. چون من اکشن اسکریپتم در حد stop(); هست:sad:
تروخدا یه راهنمایی کپسولی بکنید من خیلی گیرم :cry:

Maryam.20

Member
در ضمن من از چند تا کانورتور هم استفاده کردم اما اکشن اسکریپتهامو بهم نمیده یه سری فایل و فولدر بهم میده که نمیدونم باید چکارشون کنم اونهارو هم میذارم اگه کسی تونست منو راهنمایی کنه
این فایلو میذارم که اگه کسی تونست تبدیل کنه و اکشن اسکریپتها هم توش باشه زحمتشو برام بکشه ... پیشا پیش سپاسسسسسسس:rose:

پیوست ها

• homepage_v6_USA.rar
    125.4 کیلوبایت · بازدیدها: 20
  • homepage_v6_USA-2.rar
    1.6 مگایابت · بازدیدها: 15
آخرین ویرایش:

Mehrdad155

کاربر فعال
درود

کانورتور Sothink swf decompiler براتون این کار را می کنه.من براتون با همین برنامه fla کردم. پیوست را دانلود کنید. با اکشن 2 نوشته شده. امیدوارم که بتونید سر در بیارید و ضمیمه fla سالم باشه چون من تست نکردم.

موفق باشید - مهرداد

پیوست ها

• Home FLA.zip
    636.3 کیلوبایت · بازدیدها: 31

Maryam.20

Member
ممنون آقا مهرداد. خیلی لطف کردید. اما این فایلی که برای من پیوست کردید اکشن هاش کار نمیکنه یه فایل با پسوند flp هم داره که نمیدونم باید چکارش کنم. البته نا گفته نماند که کانورتور من هم Sothink swf decompiler بود و همینم بهم نمیداد. یه سری فایل میداد که نمیدونستم باید باهاش چکار کنم و حتی ظاهر برنامه هم درست نمایش داده نمیشد... شایدم من درست بلد نبودم خروجی بگیرم از نرم افزار!!! به هر حال خوشحال میشم اگه بفرمایید از چه مسیری و با چه تنظیماتی این خروجی رو گرفتید که بهتر از فایلهای خروجی نرم افزار من شده و هم اینکه اگه امکانش هست فایل exe برنامه Sothink swf decompiler را برای من بگذارید. اگر هم بابت آپلود نرم افزار زحمتتون میشه لینک دانلودش را بهم بدید(خودم هم از اینترنت گرفتم اما درست کار نکرد :( )

بازهم سپاس:wink:

Mehrdad155

کاربر فعال
درود

خواهش می کنم.کاری نکردم.
برنامه را از اینجا دانلود کن :

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=180811

شما احتمالا جدا جدا خواستید خروجی بگیرید.

خیلی راحت شما پس از وارد کردن فایل فلشتون در این برنامه, گزینه ی export to FLA را انتخاب کنید.برنامه حتی میپرسه برا چه نسخه ای از فلش می خواهید(CS3 - CS4...). و پس از آن حتی کلاس های استفاده شده را نیز در اختیارتون میذاره.(فکر کنم من فراموش کردم توپیوست قبلی کلاس ها را بذارم)

موفق باشید

آخرین ویرایش:

Maryam.20

Member
مرسی بابت راهنمایی هاتون:rose:
یه سوال دارم در باره این فایل ها ... من چطور میتونم اونها رو باهم یکی کنم ؟ یعنی فایل flp با fla یکی بشه؟ در واقع میخوام فقط fla داشته باشمبدون هیچ فولدر اضافه و فایل جانبی ای ... باید چکارش کنم؟:shock:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
flpرو کلا پاک کنید کار خاصی نمی کنه برای بخش گروه بندی فایل ها هست
اون پوشه ها هم کلاس های پروژه هستند البته مواردی که توی خود فلش هست رو می تونید پوشه هاش رو حذف کنید مثل پوشه fl و...
موفق و پیروز باشید

30ya

New Member
با سلام خدمت همه دوستان
یه مشکلی برام پیش اومده اگه میشه راهنمایی کنید
من می خوام با اکشن اسکریپت 2 دستوری بنویسم که فلش یه فایل swf رو از یه فولدری که فایل fla مورد نظر من داخلش نیست لود کنه راستی یادم نره بگم که می خوام فایل fla رو داخل سی دی رایت کنم و فایل های ضمیمه رو داخل یه فولدر دیگه بذارم تا خیلی شلوغ پلوغ نشه
با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا