درخواست راهنمایی فوری

mychevy

Member
سلام دوستان من یه سایت ساده دارم به آدرس:

http://sun-studio.ir

این پیج رو توی frontpage ساختم... ولی مشکلم اینه که هرکاری می کنم سایت وسط چین نمیشه!!! یعنی توی frontpage وسط چین کردم و اونجا همه چیز رو وسط نشون میده ولی وقتی سایت رو آپلود می کنم اینجوری همه چیز راست چین میشه... هزار جور امتحان کردم....:cry:

لطفاً یه راهنمایی بکنید که چجوری وسط چینش کنم...

مرسی از همتون :rose:

bestdata

Active Member
بعد از تگ <center> این تگ هست [HTMLS]<div style="position: absolute; top: 25px; left: 555px; width: 701px; height: 54px; z-index: 1" align="center">[/HTMLS]
کافیه position: absolute; رو از این تگ حذف کنید همه چی درست میشه (البته کد نویسی خیلی مشکل داره پیشنهاد میدم HTML و CSS رو بخونید )

mychevy

Member
بعد از تگ <center> این تگ هست HTML Code:

<div style="position: absolute; top: 25px; left: 555px; width: 701px; height: 54px; z-index: 1" align="center">

کافیه position: absolute; رو از این تگ حذف کنید همه چی درست میشه (البته کد نویسی خیلی مشکل داره پیشنهاد میدم HTML و CSS رو بخونید )

ممنون!!! مشکل حل شد! سپاسگذارم!

bestdata

Active Member
می تونید این تاپیک رو حل شده اعلام کنید تا قفل بشه

یه پیشنهاد دوستانه بهتون می کنم سعی کنید کد نویسی html و css که تقریبا ساده هم هستن رو خوب یاد بگیرید

از سایت w3school.com می تونید استفاده کنید یک سایت عالی در زمینه آموزش تمامی زبان های تحت وب هست

tarenoco

Member
دوستمون دقیقا درت میگن شما با کمی صبر و حوصلده و البته علاقه به یادگیری می تونید زبان اولیه وب رو یاد بگیرید

جدیدترین ارسال ها

بالا