Fa درخواست راهنمایی برای نوشتن script روی یک Button

Hzv4424

New Member
با سلام خدمت اساتید تالار
یه راهنمایی در مورد اسکریپت نویسی میخواستم
واقعیتش من با نوشتن اسکریپت اشنایی ندارم، به خاطر همین همیشه از مدلهای اماده mmb استفاده میکنم
الان یه دکمه دارم که با استفاده از فرمان run فایل Fehrest.pdf را باز میکنه و اینم اسکریپتشه:
کد:
Run("<SrcDir>\Fehrest.pdf","")
مشکل من اینه که چون رو خیلی سیستمها adobe Acrobat نصب نیست کابر با پیغام open with مواجه میشه
من میخام نرم افزار Foxit PDF Reader (که خود سازنده به صورت Stand alone ارائه کرده و نیازی به نصب نداره) را تو سی دی قرار بدم تا فایل pdf بوسیله اون باز بشه
حالا اگه فرضا فایل مربوط به foxit را Setup.exe بنامم و اونو داخل همون فولدری بزارم که خود Autorun وجود داره، باید چه اسکریپتی بنویسم تا با زدن دکمه فایل Fehrest.PDF با Setup.exe باز بشه
ببخشید پرحرفی کردم - واقعا ممنونم اگه کمکم کنید

آخرین ویرایش:

mohammad.sub7

کاربر فعال
دوست عزیز بهترین راه اینه که از hidden install استفاده کنی مثل سیدی های کینگ که اتومات نصب میکنه

منظورم نصب خود آکروبات ریدر بود به جا foxit

Hzv4424

New Member
دوست عزیز بهترین راه اینه که از hidden install استفاده کنی مثل سیدی های کینگ که اتومات نصب میکنه

منظورم نصب خود آکروبات ریدر بود به جا foxit
خیلی ممنون که پاسخ دادین
ولی با این کار کاربر باید منتظر اتمام نصب بمونه در حالی که اگه بشه روش اول که خدمتتون عرض کردم رو اجرا کرد دیگه ما با هیچ کاربر و هیچ سیستمی مشکلی نداریم
ضمن اینکه اینجوری حجم کمتری هم استفاده میشه
البته میبخشید جسارت کردم
بازم اگه کمک کنید ممنون

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
خیلی ممنون که پاسخ دادین
ولی با این کار کاربر باید منتظر اتمام نصب بمونه در حالی که اگه بشه روش اول که خدمتتون عرض کردم رو اجرا کرد دیگه ما با هیچ کاربر و هیچ سیستمی مشکلی نداریم
ضمن اینکه اینجوری حجم کمتری هم استفاده میشه
البته میبخشید جسارت کردم
بازم اگه کمک کنید ممنون

دوست عزيز
مطلوبتر اينه كه شما Reader رو روي سيستم مقصد نصب كنيد. اما با اينحال ميتونيد از طريق شي HTML هم براي نمايش فايلهاي pdf اقدام كنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا