درخواست راهنمایی برای انتخاب مانیتور حرفه ای

Intuos4

New Member
با سلام
ابن اولین پست من در این فورم هست
قصد تهیه یک مانیتور با کیفیت تصویر بالا برای کار با photoshop و illustrator رو دارم
متاسفانه با چند مدلی که در بازار دیدم (مثل samsung px2370 و asus vw246h )اصلا نمیتونم کنار بیام
مشخصات مورد نیاز من :
1 - رزولوشن 1920 در 1080
2 - ترجیحا زمان پاسخدهی 2 میلی ثانیه
3 - سایز 22 , 23 یا 24
4 - بدون حاله نور و دارای سیاهی قابل قبول

متاسفانه مدل های موجود اکثرا پنل های TN-Based هستند و بنا به همین دلیل سیستم نوری خوبی ندارند و یا تولید حاله نور میکند و یا رنگ مشکی خوبی ارائه نمیدند.

پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم

درود
اخیرا مانیتور ال سی دی ۲۴ اینچی اسوس با کد PA246Q ProArt به بازار اومده که خیلی خیلی تعرفش میکنن فقط نمیدونم به بازار ایران عرضه شده یا نه ولی 100% نیازهای کاربران ART رو جواب میده
___

نقد:
PA246Q برای کاربر ۹۸ درصد از رنگ های RGB استاندارد شرکت ادوبی را فراهم می کند، همچنین زاویه دید عریض ۱۷۸ درجه ، قابلیت LUT 12 – بیتی ، قابلیت تصویر در تصویر ، چرخش عمودی و افقی صفحه نمایش، و قابلیت مقیاس مجازی QuickFit که بدین وسیله می توانید عکس ها و اسناد را درست با اندازه دقیقی که از پرینتر بیرون می آید را روی صفحه نمایش دیده و نیاز به چاپ مناسب و دقیق را پاسخگو است.

مشخصات و ویژگی ها

اندازه صفحه نمایش: ۲۴٫۱ اینچ، صفحه عریض

وضوح تصویر : ۱۲۰۰×۱۹۲۰ پیکسل

نسبت طول به عرض نمایشگر: ۱۶:۱۰

روشنایی: cd/m2 400

نسبت کنتراست: ۵۰۰۰۰:۱ (ASCR)

زمان پاسخ دهی: ۷ میلی ثانیه، G-T-G (16 میلی ثانیه)

زاویه دید: ۱۷۸ درجه (افقی) / ۱۷۸ درجه (عمودی)

نوع صفحه نمایش: آی پی اس حرفه ای (P-IPS)

کانکتورها: D-Sub, DVI-D, HDMI, DisplayPort

مصرف برق: کمتر از۷۵ وات (در حالت روشن)، کمتر از ۱ وات در حالت ذخیره نیرو

بلندگو: ندارد

پایه: تنظیم ارتفاع ، سطح محوری ، مفصل گردنده ، تنظیم زاویه صفحه نمایش

پورت های ورودی/خروجی: هاب یواس بی (یکی در بالا، ۲ تا در پایین) ، کارت خوان حافظه

ابعاد (با پایه): ۲۵/۹×۹۹/۱۴×۸/۲۱ اینچ (WxHxD)

وزن: ۱۶٫۰۹ پوند

لوازم جانبی همراه : سیم برق ، کابل دی وی آی، کابل VGA ، کابل DisplayPort ، کابل یواس بی ، راهنمای شروع سریع ، سی دی پشتیبانی ، کارت گارانتی ، راهنمای عیب یابی

iLove

Active Member
ميتوني به سايت سازنده مانيتور ها مراجعه كني
و يا از سايت ديجي كالا استفاده كنيد.

Intuos4

New Member
3dsmax_davood عزیز ممنون از پیشنهادتون ولی متاسفانه aspect ratio این مانیتور 16:10 هست که برای من مشکل ساز میشه
و
behzad1993 چند مدلی رو انتخاب کردم از سایت های سازنده ولی متاسفانه این روش تو ایران جواب نمیده چون هیچ یک از کمپانی ها نمایندگی درست و حسابی که تمام اقلام رو وارد کنند ندارند

برای مثال من از این مانیتور دل خوشم اومد ولی خب تو ایران نیست
همینطور این مدل سامسونگ هم بد نیست ولی ایران وارد نشده

amirali1367

New Member
asus vg236h

با سلام
قصد تهیه یک مانیتور با کیفیت تصویر بالا برای کار با photoshop و illustrator رو دارم
متاسفانه با چند مدلی که در بازار دیدم (مثل samsung px2370 و asus vw246h )اصلا نمیتونم کنار بیام
مشخصات مورد نیاز من :
1 - رزولوشن 1920 در 1080
3 - سایز 22 , 23 یا 24

متاسفانه مدل های موجود اکثرا پنل های TN-Based هستند و بنا به همین دلیل سیستم نوری خوبی ندارند و یا تولید حاله نور میکند و یا رنگ مشکی خوبی ارائه نمیدند.

با سلام
این مدل ایسوز رو میتونی ببینی.البته چند تایی وارد شد ولی هنوز که دوباره وارد نشده و موجود نداریم.حالا شما ببینش.

Intuos4

New Member
با سلام
این مدل ایسوز رو میتونی ببینی.البته چند تایی وارد شد ولی هنوز که دوباره وارد نشده و موجود نداریم.حالا شما ببینش.

3D ؟!!!!
من نیاز به داشتم مانیتور سه بعدی ندارم دوست عزیز تمام قیمت این مانیتور بخاطر 120 هرتس بودن و سیستم سه بعدی nvidia و عینکش هست که روش میدن وگرنه پنلش فرقی با مانیتور های معمولی نداره (مثل همه اونها TN هستن )

Intuos4

New Member
دوستان برای ار گرافیک حرفه ای در همه جای دنیا از پنل های IPS و یا زیر مجموعه های اون استفاده میشه
این پنل های TN برای تفریحات خانگی مثل بازی و فیلم کاربرد داره نه تولید
برای مثال
Dell UltraSharp U2311H
با قیمت $320
و یا هیولا هایی مثل :
HP Dream Color LP2480zx
با قیمت $2,500 !!!!!

ولی خب متاسفانه معمولا این سری پنل ها نایاب هست در ایران و حتی گرافیست های حرفه ای هم با مانیتور هایی که برای مصرف کننده عادی ساخته شده کار میکنند

Radars

Member
با سلام
مشخصات مورد نیاز من :
1 - رزولوشن 1920 در 1080
3 - سایز 22 , 23 یا 24

مانیتورهای EIZO که البته نمی دونم تو ایران پیدا میشه یا نه جزء حرفه ای ترین ها هستن البته خیلی گرونه. سری FlexScan و ColorEdge از شرکت ایزو در این دسته قرار می گیرند. البته LaCie هم هست که از ایزو ارزونتره فکر کنم.

سامسونگ هم یک مدل به نام XL20 که اون هم جزء بهترین های سامسونگ برای گرافیست ها است و البته قیمتش هم از قبلی ها مناسب تره.

salman_abjam

New Member
مانیتورهای EIZO که البته نمی دونم تو ایران پیدا میشه یا نه جزء حرفه ای ترین ها هستن البته خیلی گرونه. سری FlexScan و ColorEdge از شرکت ایزو در این دسته قرار می گیرند. البته LaCie هم هست که از ایزو ارزونتره فکر کنم.

سامسونگ هم یک مدل به نام XL20 که اون هم جزء بهترین های سامسونگ برای گرافیست ها است و البته قیمتش هم از قبلی ها مناسب تره.

دوست عزیز ما نماینده مانیتورهای Eizo توی ایران هستیم و در صورتی که بخواید خیلی از مدل های این مانیتورها رو موجود داریم و هر کدوم رو هم که نداشته باشیم بر اساس سفارش میاریم و کلیه خدمات و گارانتیاش رو هم بر اساس گارانتی اصلی تقدیمتون می کنیم
اینم شماره منه اگه دوست داشتی تماس بگیر که بیشتر بتونم راهنماییت کنم
09192722252

alikozo

New Member
دوست عزيز شركت شارپ به نمايندگي مركز ماشينهاي اداري ايران ( ماديران) مانيتور هاي حرفه اي در ابعاد از 32 تا 108 اينچ را به بازار ارائه نموده است

جدیدترین ارسال ها

بالا