درخواست راهنماي

سلام دوستان
من ميخوام يه كارت گرافيك جديد بگيرم حالا موندم كه كدام يك از دو براند براي مايا بهتر هستش nVidia يا ITA .
برام قيمتش مهم نيست فقط ميخوام با مايا بهتر كار كنه .

رم سيستمم كه DDR 2 با ضرفيت 4 GB هست.

ممنون ميشم براي خريد كارت گرافيك خوب مرا راهنمايم كنيد.......:rose:

سلام من رشتم کامپیوتره الکی نمیگم چیزی که بهت میگم را با بررسی بهت می گم ati بخر که جدیدا دیگه بهش نمیگند ati می گند amd همونه فقط واسه اینکه مردم قاطی نکنند شرکت ati که همون amd هست اومد اینکارا کرد از 5770 به بالا هم بخر هالا دیگه بستگی به قدرت مادربورد و هزینه ای داره که می خوای بکنی ماله من gigabyte 5850 هست اما پیشنهاد می کنم asus برداری که فعلا داره منفجر میکنه ...

ممنون................
اما دوست عزيز پلاگين جديد كه براي مايا 2012 اضافه شده مال nVidia هست كه ؟!
سيستمم Dell 490 وارك استيشن هست .

mahdilal

Member
دوست عزیز فقط nvidia با محصولات اتودسک سازگاری خیلی خوبی داره و در مورد cpu هم اینتل بهتره چون اتودسک در مستر کلاسهاش از این دو شرکت اسم برده

rezaoptic

Well-Known Member
دوست عزیز wolf of aria اگه cpu تون اینتله بهترهnVidia بگیرید اگه هم AMD هست بهتره ATI یا همون AMD رو بگیرید.
اما اگه کلا مشکل مالی نیست کلا سیستمتو عوض کن.بروی DDR 3 با بالا تربمن FSB بگیر.
موفق باشید.

دوست عزیز wolf of aria اگه cpu تون اینتله بهترهnVidia بگیرید اگه هم AMD هست بهتره ATI یا همون AMD رو بگیرید.
اما اگه کلا مشکل مالی نیست کلا سیستمتو عوض کن.بروی DDR 3 با بالا تربمن FSB بگیر.
موفق باشید.

من از سیستمم راضیم فقط برای خرید یه کارت گرافیک که با مایا خوب مچ بشه راهنمای میخواستم نمیخوام سیستمم رو تعویض کنم چون تا مایا 2012 کار کردم اما بعد از نصب مایا 2012 ایرور داد که در ایرورش نویشته بود
GPU شما با ViewPort 2.0 ساپرت نمیکنه برای همین حالا نیت دارم یه کارت گرافیک که با مایا ساپرت کنه بخرم.

مشخصات سیستمم.

سیستمم Dell WorkStation 490 با دو پردازنده Qoud Core E5330 2.0 GHz با 8 GB رم اما گرافیک Qoudro FX550
هست.
فقط گرافیک را میخوام ببرم بالا.

حالا شما دوستان بگید کدوم گرافیک با مایا بهتر کار میکنه .:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا