درخواست راهنمايي

با سلام خدمت دوستان :
حقيقتش خيلي دلم مي خواد اطلاعاتي در اين مورد بدست بياورم اگه بنده را راهنمايي كنيد خيلي ممنونتون مي شم
بنده مي خوام بدونم چطور مي توان يك فايل exe رو به فرمت هاي دلخواه تبديل كرد ( مثلا dat.* ، drt.* و ... ) و در نهايت اون فايل تبديل شده ، توسط فايل exe ديگري اجرا شود . سوالي كه بنده از اساتيد داشتم اينه كه اصول كاركرد اين جور فايلها چيست و از كجا بايد شروع كنم . با تشكر

the_king

مدیرکل انجمن
با سلام خدمت دوستان :
حقيقتش خيلي دلم مي خواد اطلاعاتي در اين مورد بدست بياورم اگه بنده را راهنمايي كنيد خيلي ممنونتون مي شم
بنده مي خوام بدونم چطور مي توان يك فايل exe رو به فرمت هاي دلخواه تبديل كرد ( مثلا dat.* ، drt.* و ... ) و در نهايت اون فايل تبديل شده ، توسط فايل exe ديگري اجرا شود . سوالي كه بنده از اساتيد داشتم اينه كه اصول كاركرد اين جور فايلها چيست و از كجا بايد شروع كنم . با تشكر

اجرا کردن داریم تا اجرا کردن، در ساده ترین حالت اون فایل exe دوم فایل exe اصلی را در جایی (مثلا پوشه Temp ویندوز)
ایجاد می کنه و مستقیما اون فایل اجرا میشه که پیاده سازی اش خیلی ساده است.
فرضا یک فایل file1.exe داریم، محتویات این فایل رو بصورت کامل می خوانیم و بایت به بایت با یک عددی XOR
می کنیم تا عوض شوند و نتیجه را در یک فایل دیگر مثلا file1.dat ذخیره می کنیم. طبیعتا این file1.dat قابل اجرا شدن
نخواهد بود.

در برنامه دوم محتویات file1.dat را بایت به بایت با همون عدد قبلی XOR کرده و در پوشه Temp ویندوز با یک اسمی
مثلا temp.exe ذخیره می کنیم و وقتی کار تموم شد فایل temp.exe را اجرا می کنیم.

با تشکر از شما جناب The_King :
آیا روش های دیگری هم وجود دارد ؟
اگر بلی در اینصورت اگر توضیح مختصری در مورد سایر روشها بدهید ممنون می شوم .

با سلام خدمت شما دوستان
دوست عزيز جناب the_King نمي دونم در مورد زبان دلفي اطلاعاتي داريد يا خير اگر بلي در چند جا دچار مشكل شدم كه نيازمند راهنمايي هاي شما هستم . سورس كد بنده در مورد تغيير بايتها مي باشد . البته تزريق كدي كه من انجام دادم بصورت Static صورت گرفته است . مشكلي كه بنده گير كردم اين است كه مي خواهم روي offset خاصي ، بايت مورد نظرم رو درونش بريزم و در offset ديگري بايتي ديگر . اگر اطلاعي در اين زمينه داريد ، بگوييد تا سورس برنامه براي شما بگذارم ، پيشاپيش از راهنمايي هاي شما تشكر مي كنم .

جدیدترین ارسال ها

بالا