درخواست راهنمايي: مشكل عجيب لوپ هاي به هم ريخته فايل فلش

saadi126

New Member
سلام
يك فايل فلش براي شركت درست كردم كه مشكل عجيبي داره. فايل ساخته شده بار اول به طور كامل پخش ميشه تا ميرسه به انتها اما بار دوم پخش شدنش تا وسطهاش پخش ميشه و دوباره مياد از اول پخش ميشه چند بار همين طور تكرار ميشه و باز هم به هم ميريزه مثلا اول فايل رو پخش ميكنه بعد وسطاشو بعد دوباره مياد از اول فايل. ديگه هيچي به ذهنم نميرسه اگر كسي راهش رو ميدونه راهنمايي كنه لطفا.
فايل رو هم پيوست كردم تا اگه خواستيد ببينيد پيشتر ممنونم از راهنمايي هاتون

پیوست ها

• RGN_Banner.rar
    23.4 کیلوبایت · بازدیدها: 16

aliamel

کاربر فعال
سلام .
سند fla رو می ذاشتید بهتر بود .
به نظر میاد همون جایی که اشکال دارید دستور (دستورات)شرطی گذاشتید واین دستور ممکنه در فریم های تو در تو باشه و از چشم ها پنهان

Mehrdad155

کاربر فعال
درود
من فایلتونو دیکامپایل کردم و fla اونو در آوردم.چیزی که به من نشون داد بیش از 24000 فریم بود!!!!!.واقعا درسته یا دیکامپایلر من اشتباه کرده؟
اگر درسته باید عرض کنم فلش از 16000 فریم به بعد بامشکل مواجه میشه و اینجا هم همینطورشده.این بنر را می تونید با مووی کلیپ ساختن خیلی ساده در کمتر از 300 فریم بسازید تا اینکه بخواهید همشو تو روت (تایم لاین اصلی)بریزید.
90% دیکامپایلر من اشتباه کرده چون اونو با CS3 باز کردم.
به هر جهت شما حتما با مووی کلیپ ها کار کن و همه رو یه باره تو تایم لاین نریز.

موفق باشی - مهرداد

آخرین ویرایش:

benyamin_pc

Well-Known Member
26008 تا فریم!
احتمال زیاد شما این تعداد فریم ایجاد نکردین اما دیکامپایلر هم اشتباه نمیکنه و دقیقا همین ریشه تو مشکلتون داره
مشکل باید از ی اختلال تو چیزی باشه که این تعداد فریم ساخته و کامپایل میشه و دقیقا وقتی دورهای بعدی رو روالی که نمیخاین پخش میشه داره اون فریم های اشتباه پخش میشن نه اینکه تو دور بعد ی جور دیگه میشه بلکه به دور بعد ,بعد از زمان زیادی که اینجا هیچوقته (فلش بیش از 16 هزارتا همون جور که آقا مهرداد گفتن پخش نمیکنه) میرسه
پیشنهاد میکنم ی پروژه نیو کنین و کل اون فریم هارو تو اون جدیده کپی و کامپایل کنین (ورژن فلشتونم بگین)

benyamin_pc

Well-Known Member
ی کلوز آپ از وقتی تو فریم 987 هست و شما انتظار دارین تو مثلا فریم 70 از دور 14 ام باشه

پیوست ها

• Untitled.png
    Untitled.png
    978 بایت · بازدیدها: 4

benyamin_pc

Well-Known Member
راستی فایلتو برات درست کردم
به همراه fla برات میذارم فقط با cs5 الان دیگه باز میشه نه cs4 البته swf هم هست

پیوست ها

• New WinRAR archive.rar
    100.5 کیلوبایت · بازدیدها: 3

saadi126

New Member
از همه دوستان بابت راهنمايي ممنونم. فايل من 375 فريم هست و شامل چند مووي كليپ هست. واقعا نميدونم مشكل از كجاست.

benyamin_pc عزيز ممنون از لطفي كه كرديد و مشكل فايل رو حل كرديد. فقط ميتونم خواهش كنم راهنمايي كنيد مشكل از چي بوده و شما چه طور رفعش كرديد؟ ديدم كه توي يك قسمت زا فايل كه دو تا مربع رنگي ميچرخن حركتشون رو تبديل به انيميشن فريم به فريم كرديد. آيا مشكل ميتونسته از اون باشه و اگر مشكل از اون بوده چه مشكلي بوده؟

benyamin_pc

Well-Known Member
عزیزم مشکل خدمت عرض کردم و فقط میتونم بگم اگه کاری که تو پست اولم گفتم میکردی احتمالا مشکلت حل میشد
در رابطه به تبدیل فریم به فریم هم تماما کار دیکامپایلر گرام هست
بنده تنها کاری که کردم این بود که فایل شمارو بعد از کامپایل معکوس , فریم های اضافی که تا 26008 میرفت رو حذف کردم و تمام
فایل شما دارای 26008 فریم بود و این چیزی بود که توی swf شما 100% بود , هرچند شما این تعداد ایجاد نکردین اما در حین کامپایل به هر دلیل این تعداد ایجاد و توی فایلتون ذخیره شده بود

جدیدترین ارسال ها

بالا