درخواست راهنمايي از حرفه اي ها

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
سلام دوستان من يه اموزش مدلينگ ماشين از اين سايت دانلود كردمhttp://www.traptcg.com/tutorials/9 به صفحه ي دو بريد و ميخواستم ببينم شما پيشنهادتون چيه يعني من چه جوري اين اموزش رو دنبال كنم چون هر كاري ميكنم يا بلوپرينت مشكل داره يا تو مدلينگ ماشين مثل اموزش نميشه و ضمنا اينكه همگي لطف كنن و تجربياتشونو به من بگن:rose: و اين كه اولين ماشيني كه درست كردن چجوري بوده و بعد از ساخت چند ماشين تونستن حرفه اي ماشين درست كنن و اين كه يه توضيح كوچيك در مورد مدلينگ ماشين بدين :green::)

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
اقا ديگه بزرگتر از اين نميتونم بنويسم اين همه نگاه ميكنيد يه جوابيم بدين شما كه همه حرفه اي هستيد:-<

Hi MAJID

کاربر VIP
سلام دوست عزیز :rose:
با اجازه از اساتید . ببین دوست عزیز مطمئنا همیشه اولین کار بخاطر آشنا نبودن با روش طراحی اون چیزی که میخوای در نمیاد ولی مطمئن باش تجربه بزرگی به دست میاری چون هیچ کدوم از طراح های حرفه ای طرح اولیه شون اونطور که میخواستن نبوده و کم کم با تمرین و تجربه هایی که از کارهای قبلی به دست آوردن تو اون کار حرفه ای شدن . به نظر من تمرینی که شما گرفتین تمرین خوبیه به شرطی که با دقت به تمام نکاتی که میگه توجه کنید . شما شروع کنین به طراحی کردن هرجا به مشکلی بر خوردین اون موقع سوالتون رو مطرح کنید اینجوری دوستان بهتر میتونن کمکتون کنن . موفق باشید :rose:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
با تشكر از شما من ميخواستم اگه ممكنه ببينيد اين بلوپرينت چه مشكلي داره و اگه مشكل داره درست كنيد

پیوست ها

• NissanGTR01.rar
    16.1 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • blueprint picture.rar
    1.8 مگایابت · بازدیدها: 26
آخرین ویرایش:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
يكي لطف كنه اين بلوپرينتو برام تنظيم كنه اولي بلوپرينت و دومي عكسهاشه:green:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
دوستان من كار خيلي سختي نميخوام ازتون فقط ميخوام بلوپرينتو برام تنظيم كنيد مردم از بس كسي جواب نداد اگه دوست نداريد جواب بدينم يه چيزي بنويسيد ماهم بفهميم كسي تو اين سايت هست يا نه:?::-<:mad:

mojimax

New Member
ببین دوسته عزیز منظورت از بلو پرینت چیه کجا دیدییش تو از نرم افزار مکس مکس چی میخوای بگو کامل واست توضیح بدیم آخه تو سوالت یه نمه مجهوله !!!!

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
كجاش مجهوله دادش:shock: شما انگارتا حالا تري دي كار نكردي:lol: خوب بلوپرينت ماشينو ميگم ديگه همون عكسي كه بالا گذاشتم و از روي اون ماشينو ميسازن در ضمن من با تري مكس نااشنا نيستم و مدلينگه ماشينو بلد نيستم بعدشم از لطفتون ممنون من بلوپرينتو خودم تنظيم كردم و حالا دارم ماشينو درست ميكنم كه شما ميتونيد در اين لينك ببينيد در ضمن اگه نظر بديد خيلي خوشحال ميشم
http://forum.majidonline.com/t155505.html

جدیدترین ارسال ها

بالا