درخواست راهنمائی در مورد کوئری mysql ، مقادیر غیر تکراری

.:: Ali ::.

Member
سلام .

می خواستم یه query بگیرم که تموم محتویات غیر تکراری یک ستون رو نشونم بده . مثلا" تو یه ستون هشت تا a ، پنج تا b و یک c دارم ، فقط می خوام a و b و c رو بهم برگردونه ، ممنون .

tabib_m

Member
کد:
SELECT `field` , count( `field` ) FROM `test` WHERE `field` = 'a' OR `field` = 'b' OR field = 'c' GROUP BY `field`

Member
ممنونم ، اما a و b و c نامشخصه ، یعنی من نمی دونم اصلا" شاید r و y و s باشن ، مثلا" تو یه ستون 6 تا y هستش ، من تعداد y ها رو نمی خوام ، فقط می خوام بدونم چه مقادیری وجود داره ....

یه مثال می زنم ؛ بازدید کننده هام رزولوشن های مختلفی دارن و تو db ذخیره شده ، من اصلا" نمی دونم چند نفر با چه رزولوشنی وجود دارن ، فقط می خوام انواع رزولوشن ها رو استخراج کنم .

شما منبع ساده و کاملی در مورد دستورات SQL می شناسی ؟ ممنونم .

tabib_m

Member
ممنونم ، اما a و b و c نامشخصه ، یعنی من نمی دونم اصلا" شاید r و y و s باشن ، مثلا" تو یه ستون 6 تا y هستش ، من تعداد y ها رو نمی خوام ، فقط می خوام بدونم چه مقادیری وجود داره ....

یه مثال می زنم ؛ بازدید کننده هام رزولوشن های مختلفی دارن و تو db ذخیره شده ، من اصلا" نمی دونم چند نفر با چه رزولوشنی وجود دارن ، فقط می خوام انواع رزولوشن ها رو استخراج کنم .
من برای این که شما گفتی:
فقط می خوام a و b و c رو بهم برگردونه ، ممنون .
کد رو اونجوری گذاشتم. اگر نه نیازی به شرط نبود:

کد:
SELECT `field` , count( `field` ) FROM `test` GROUP BY `field`

شما منبع ساده و کاملی در مورد دستورات SQL می شناسی ؟ ممنونم .
http://dev.mysql.com/doc/

موفق باشید.

Member
خیلی ممنون ، اتفاقا" شرط ها رو برداشتم و مشکلم حل شد ، اما دیگه نیومدم اینجا بگم ، بازم ممنون .

جدیدترین ارسال ها

بالا