درخواست راهنمائی بابت خرید کامپیوتر ...

asa.graphic

Well-Known Member
سلام به دوستان
ما میخوایم برای شرکتمون یه کامپیوتر بخریم .
بابت کار با 3dmax
بین 2.5 تا 3 تومن
ممنون میشم از تجربیاتتون استفاده کنم ...... چون یه بار تجربه تلخی تو این زمینه داشتم !
مشخصات دقیق میخواما ...! ممنون.......................................................................:wink:

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
اولا که
michelangelo درست میگن
دوماشما بهتره سیستمی با cpu بالا مثلا cori7 بخرید تا جوابگوی کارهای گرافیکیتان باشد
رم شما هم باید 4به بالا باشد (اگر کار های سنگینی از سیستم انتظار دارید)
گرافیک رو هم که میدانید حداقل باید به گیگ برسد
البته با این بوجه ای که در نظر گرفته اید حتما سیستم جالب و مورد رضایت نسیب شما خواهد شد
حتما در پست بعد اعتراض می کنید که چرا مدلی یا برند خاصی ذکر نکرده ام من پیش از پیش پاسخ شما را می دهم
خیلی سیستم ها با این امکاناتی که مورد نیاز شماست می توانید انتخاب کنید که آوردن مدل آنها از توان من خارج است ولی با یک سرچ به راحتی میتوانید سیستم مورد نظر خودرا پیدا کنید
اگر هم خواستید می تونید به سایت digikala.com مراجعه کنید تا سیستم های متناسب با کارتان پیدا کنید البته این سایت هم تمامی سیستم هارا درج نکرده
صحبتم را تمام کنم:
شما با توجه به امکاناتی که می خواهید حتما می توانید سیستمی پیدا کنید

the_king

مدیرکل انجمن
ممنون از لطفتون ..........................:green:

b3 - انجمنی را برای ارسال کردن مبحث انتخاب نمایید که با موضوع فعالیت و قوانین آن انجمن مطابقت داشته باشد.
به عنوان مثال در انجمن مسائل و مشکلات عمومی انجمن صرفا در مورد مشکلات انجمن های مجیدآنلاین و کاستی های آنها بنویسید، نه مشکل شخصی تان در طراحی وبلاگ یا خطا در نصب کردن ویندوز

c10 - برای صرفا تشکر کردن از یک مطلب ارسالی یا تایید کردن آن در مبحث پاسخی ننویسید.
اگر قصد تشکر کردن از نویسنده مطلبی را دارید و یا می خواهید صحت آن مطلب را تایید کنید بجای ارسال کردن پاسخ، از دکمه تشکر (
post_thanks.gif
) که در کنار آن مطلب وجود دارد استفاده کنید.

تاپیک منتقل گردید.

mohsen_online_007

Active Member
سی پی یو اینتل
گرافیک انویدیا
رم کرسیر
هارد فقط گرین و سامسونگ نگیر !
پاور هم گرین !
نمیدونم خریدی یا نه !
اگر میدونستم دقیق تر راهنمایی میکردم

جدیدترین ارسال ها

بالا