درخواست دوتا راهنمایی برای کار با mmb

Star-PCPack

Member
سلام دوستان دوتا راهنمایی می خواستم اولی با چه کدی و چه جوری می تونم یه جستجو با mmb بسازم فکر کنم جستجوگر ساخته شده با mmb از فلش بهتر باشه
دومی اینکه چه جوری باید یه کلید alpha بسازم یعنی با اومدن ماوس پر رنگ و با رفتن ماوس کم رنگ بشه( به صورت آهسته ) راهنمایی کنید :rose:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

اول اينكه سوالات مربوط به نرم افزار mmb رو تو تالار خودش بپرسيد.

دوم اينكه منظورتون چه نوع جستجويي هست؟

سوم اينكه
چه جوری باید یه کلید alpha بسازم یعنی با اومدن ماوس پر رنگ و با رفتن ماوس کم رنگ بشه( به صورت آهسته )

به طور مستقيم چنين امكاني نداريد ولي ميشه دوتا تصوير كليد رو روي هم قرار داد و با استفاده از يك حلقه و دستور ImageOpacity حالت Roll Over و Roll Out رو شبيه سازي كرد.

p30graphic

Active Member
سلام دوستان دوتا راهنمایی می خواستم اولی با چه کدی و چه جوری می تونم یه جستجو با mmb بسازم فکر کنم جستجوگر ساخته شده با mmb از فلش بهتر باشه
دومی اینکه چه جوری باید یه کلید alpha بسازم یعنی با اومدن ماوس پر رنگ و با رفتن ماوس کم رنگ بشه( به صورت آهسته ) راهنمایی کنید :rose:
1-جستجوی چی ؟؟؟؟؟؟
2- با فلش خیلی راحت تر و بهتر میشه این کار رو انجام داد. ارتباط فلش و بیلدر هم ساده و شدنیه

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
اول بفرماييد چه نوع جستجويي مدنظرتون هست تا بعد در مورد ساختار برنامه حرف بزنيم.

mohammad.sub7

کاربر فعال
به نظرم جستجو فلش خیلی ضعیفه مخصوصاً فارسی پر از اشکال کلاس tsearch هم بدرد نمی خوره

به نظرم با بیلدر سرچ بهتری میشه ساخت اما....

اما اگه کار حرفه ای میخوای کنی فلش رو با #c یا دلفی از طریق fscommand ارتباط بده جستجو رو تو صفحه #c مثلاً بزار من اینکارو کردم از پروژم راضیم

جدیدترین ارسال ها

بالا