درخواست تکسچر

sp_spi

New Member
سلام
من جدیدا مدلینگ و رندر معماری رو شروع کردم...برا این کار خیلی به مشکل بر میخورم و وقتم تلف میشه یکیش اینه که تکسچری که دلم میخواد رو پیدا نمیکنم یا دیر پیدا میکنم.این تاپیکو ساختم که هر کی هر تکسچری مربوط به معماری داره آپلود کنه و لینکش رو بزاره اینجا تا همه استفاده کنن.یا این که اگه آدرس خاصی بلده اینجا بزاره تا بریم از اونجا دانلود کنیم...کار ثوابیه خیر بیبینین ایشالله!!!

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
مجموعه متریال های Arch Shaders رو دانلود کن مقدار زیادی تکسچر توشه، توی فروشگاه های مختلف هم پک های تکسچر مثل Total Texture برای فروش هست که میتونی تهیه کنی و یا دانلود کنی. سایت های بسیاری هم در زمینه ی تکسچر هستند که کافیه توی گوگل سرچ کنی.
موفق باشی

sp_spi

New Member
بله تو گوگل سایتای خوبی واسه دانلود تکسچر هست ...ولی تکسچرهای مربوط به معماری رو کسی که تخصصی کار میکنه واسه خودش یه مجموعه جمع کرده میتونه بزاره تا دیگران هم استفاده کنن(حتی با گرفتن مبلغی)...چیزایی مثل انواع پارکت یا موزاییک یا بتن که وقتی من میگردم معمولا اونی که میخوام رو دیر پیدا میکنم.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
درسته، من هم زیاد دارم اما حجم اون حدودا 40 گیگ میشه و غیر قابل آپلوده! همونطور که گفتم Arch Shaders 1,2,3 رو که دانلود کنی همگی مخصوص معماری هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا