درخواست : تکسچر سه بعدی

hajhosssein

Member
سلام یه سوال ساده دارم
به این عکس دل بدید
mud.jpg

اینها هم عکسیه که برای روکشش استفاده شده
sar_diffuse copy.JPG

اگه دقت کنید میبینید که تکسچر به صورت سه بعدی و همراه با برآمدگی رو کار اومده
می خوام ببینم من که با وی ری کار می کنم چه شکلی باید چنین حالتی رو بسازم
اگه میشه یه نمه توضیحات کامل باشده ممنون
موفق باشید

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام حسین جان
وقتی تکسچر رو به جسمت اعمل میکنی او عکس یا تکسچر رو در کرکره ی map و توی فرمان diffuse به جسمت اعمال میکنی
خوب تا اینجای کار ما یه تکسچر صاف و ساده و خشک داریم
در همون کرکره ی map چند تا گزینه پایین تر گزینه یا دستوری به نام Bump وجود داره که دستور نهایی هست
حالا روی گزینه map کلیک میکنی وفشار داده داری (click and drog) و تکسچر اعمال شده در دستور diffuse رو با کشیدن موس یه دستور bump انتقال میدی که این انتقال از نوع کپی هست در نهایت شما در دو گزینه diffuse و bump باید یه تکسچر داشته باشی
برای اندازه شدت برامدگی روی تکسچر هم در کنار گزینه bump عددی هست که به ازای افزایش دادن اون تکسچر شما ضخیم تر میشه

در هر صورت ببخشید که نتونستم روان توضیح بدم (آخه به خاطره سیستمم)
موفق باشی دوست من

roohollah

Banned
سلام...
این بامپ نیست...
دیسپلیس منته...
با متور رندر فاینال رندر میتوی به سادگی این حالت رو در بیاری...
در ضمن، فاینال رندر یکی از قوی ترین متورهای رندره...
چاکرییییییییییم...

:Mohsen:

کاربر باتجربه
روح الله درست ميگه با displace هست
البته اين نكته رو اضافه كنم كه لازم نيست حتما با فاينال رند، رندر بگيري، با رندر معمولي مكس و همچنين با منتال ري و vray هم راحت ميشه اين كارو كرد
تو پنجره material editor در قسمت maps ميتوني جلوي Displacement نقش سياه و سفيد مورد نظرتو اعمال كني و البته حواست باشه كه مقدار زيادي رو براش در نظر نگيري كه سيستمت منفجر ميشه
بعد در زير مجموعه Editable poly و در قسمت Subdivision Displacement تيك اون رو فعال كن و بعدش رندر بگير، البته اگه با تنظيماتش يكم بازي كني به نتايج بهتري ميرسي
با تابع VRayDisplacementMod هم ميتوني چنين كاري رو انجام بدي كه البته فقط با vray قابل رندر هست
حاجي جون موفق باشي

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
حق با شماست
من عکس اولی رو نتونستم ببینم واسه همین چون از نمای تاپ رو داشتم ، گفتم bump ...:دی
موفق باشی

sad195

New Member
ممنون از شما ها خيلي به درد من هم خورد

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا