درخواست توضیح در مورد وضعیت کار برنامه نویسی و طراحی سایت به صورت پروژه ای

سلام روز به خیر
من2-3 سالی هست توی زمینه IT شاغل هستم و الان سرباز هستم

به طراحی وب سایت و برنامه نویسی خیلی علاقه دارم اما متاسفانه تا الان موقعیت نداشتم توی این زمینه ها کار کنم
دو تا دوره تخصصی C# و ASP.net رو گذروندم توی موسسه سماتک و از نظر اطلاعات فنی احساس میکنم
تقریبا در حد متوسط هستم و میتونم شروع به کار بکنم

میخوام به امید خدا استارت کار رو بزنم
یه سایت برای خودم طراحی کنم، کارت ویزیت و کاتالوگ بزنم و جاهایی که احتمال میدم نیاز داشته باشند به سایت یا نرم افزار تحت ویندوز– مثل آشناها و فامیل و احتمالا یه سری افراد دیگه –خودم رو معرفی کنم تا بتونم کار بگیرم

شکر خدا امید دارم.....

با توجه به وضعیت کنونی من (سرباز بودنم صبح ها یگان خدمتی و عصر ها آزاد) ممنون میشم در مورد وضعیت کلی این شغل ، گرفتن پروژه و کسب میزان در آمد به صورت کار پروژه ای ( بعد از ظهر ها در منزل ) یه مقدار برام توضیح بدید
ممنون از لطف و محبت شما

آخرین ویرایش:
سلام و ممنون از همگی ببخشید ممکنه یه کم بیشتر توضیح بدید؟؟؟

شرایط کار؟؟ وضعیت در آمد؟؟ صرفیدن یا نصرفیدن کار؟؟؟ تجربه ای چیزی....

ممنون منتظرم

Webber

Well-Known Member
سلام دوست عزیز

پیشنهاد می کنم کم کم شروع به انجام کارهایی برای خودتون بکنید ، مثلا سایت خودتون یا دوستان و ... .بعد برای انجام کارهای بزرگتر باید نمونه کار داشته باشید پس بهتره بعضی از کارها رو رایگان یا با حداقل دستمزد انجام بدید تا کم کم نمونه کارهاتون زیاد بشن.
نکته مهم اینه که همزمان با کارهاتون باید سعی کنین تا سطح اونها هم بالا بره و احساس کنید که هر چه قدر بیشتر کار می کنید ، از کارهای قبلی تون بهتر میشید و برای این باید مطالعه و تمرین کنید.
اگه بتونید جاهای مختلف مثل همین انجمنها ، یه سری آموزش قرار بدید می تونه به شناخته شدنتون کمک کنه .
سایت parscoders.com هم بد نیست سری بزنید

موفقیت

جدیدترین ارسال ها

بالا