درخواست توضیحات کلی راجع به mental ray satelite

black-death

Member
ببخشید من یکم تازه کارم میشه نحوه ی کرک کردن و یکسری آموزش کلی بهم بدید در رابطه چطور کار کردن با این برنامه؟؟؟
ممنونم

rezaoptic

Well-Known Member
من کی چیزی ازش بلد نیستم اما اگه میتونی لینک دانلودشو برام بزار من اینترنتمو از مخابرات میگیرم و نمیدونم چرا سایت autodesk رو باز نمیکنه ؟!؟!؟!

black-death

Member
جااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان؟؟؟؟
من که متوجه نشدم چی گفتی؟؟؟:lol:

rezaoptic

Well-Known Member
جااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان؟؟؟؟
من که متوجه نشدم چی گفتی؟؟؟:lol:

الان یه 2 ماهی میشه سایت های ماکروساقت و آتودست و آپل و اینتل و این سایت های که سروراشون تو آمریکا هست رو باز نمیکنه و صفحه ف ی ل ت ر ر. هم نشون نمیده فقط صفحه
server not found رو میاره.

smspersia

Member
ببخشید من یکم تازه کارم میشه نحوه ی کرک کردن و یکسری آموزش کلی بهم بدید در رابطه چطور کار کردن با این برنامه؟؟؟
ممنونم
وقتی یه نرم افزار یا پلاگین دانلود می کنی داخلش اموزش نصبش قرار داره

-----------------------------------------------------
سایت های که اسمشون گفتید همشون درست کار می کنند

black-death

Member
مرسی یک راهنمایی دیگه لطفا
من هلپ مایارو دانلود کردم و نصب کردم اما هروقت f1 رو میزنم میره به سایت اتودسک که برای کشور ما باز نمیشه چیکار کنم؟؟؟

rezaoptic

Well-Known Member
di مورد هست من هنوز در گیرشم این منتال ری باید همراه این نرم افزاره dedline 5.2 مورد استفاده قرار بگیره یا خودش به تنهایی کار میکنه.

black-death

Member
آقا مرسی راه افتاد فقط یک مشکلی وجود داره وقتی رندر تموم میشه مایا قفل میکنه دلیلش چیه؟؟؟
همه ی پورتها 7413 هستنن درسته؟؟؟

آخرین ویرایش:

black-death

Member
مرسی حضورتم دلگرمی برادر :oops:

من کامل نصب و اجراش کردم بگگو مشکلت کجاست براهنماییم
البته فقط تو نصب ;-)

آقای davoodice میدونم سوالات ابتدایی اذیتت میکنه ولی یک کمکی برسون توروخدا مرسی :rose: :oops:

آخرین ویرایش:

rezaoptic

Well-Known Member
مرسی حضورتم دلگرمی برادر :oops:

من کامل نصب و اجراش کردم بگگو مشکلت کجاست براهنماییم
البته فقط تو نصب ;-)
خب منتال ستلیت رو نصب کردیم حالا از کجا اجراش کنم تو خود نرم افزار قسمت پلاگین هاشه یا .....؟؟؟؟؟؟
:rose:

بالا