درخواست ترک متهای آماده برای افتر افکت

mnh40

Well-Known Member
بدرود:rose:

یه مرد پیدا شه این ترک مت های آماده افتر افکت مثل انفجار , آتش , دود , خون و ......... برای دانلود اینجا بذاره :neutral:
ممنون میشم :oops:

mnh40

Well-Known Member
کسی نبود بزاره
حداقل همش رو هم نذاشتید اون دود رو برام بزارید نیاز دارم پول ندارم قسط دارم به همه هم بدهکارم:green:

mnh40

Well-Known Member
71بازدید ولی هیچ:sad:
یعنی اینهمه افتر افکت کار تو این انجمن این ترک متها رو نداره :shock: بابا دمتون گرم
من کلا از افتر افکت حرکت دوربینش بدردم میخوره و تو کارام ازش استفاده میکنم و زیاد تو کارای دیگش حرفه ای نیستم ولی حالا برای یه کاری این دود رو نیاز دارم همش رو هم نزاشتید فقط این دود رو خواهشا برام بزارید خیلی بهش نیاز دارم:-?
ممنون میشم:rose:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من که خودم به شخصه نه فضای خوبی دارم نه اینترنتی خوبی برای اپلود خحم هاش هم که کم نیست بعد مدل های مختلف داره این دود ها و باید شما ببینی کدوم ش به دردت میخوره :rose:

mnh40

Well-Known Member
من نمیدونم چجوری بگم کدوم دود ولی یه دود میخوام مثل دود هایی که سر صحنه خواننده میخونه و از بغلها دود میاد رو صحنه
ممنون میشم برام بزارید:rose:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
گل پسر دقت نکردیا به حرف ایمان جان

صحبا اینه که حجمشون زیاده فقط میشه پرویو رو گذاشت که باز اگه خوشت بیاد کسی نمیتونه با این اینترنت بیاد و آپ کنه پیشنهاد من به شما اینه که به جای این که اینجا منتظر بمونید و گله مند باشید خودتو برید تو سایت ها سرچ کنید و تورنتی رو گیر بیارید که فایل هاش باز باشه و بتونی همون یه فایل رو دانلود کنی به این شکل به خواسته ات میرسی

mnh40

Well-Known Member
دستتون درد نکنه از یکی از دوستام همشو گرفتم ( جوینده یابنده است):)

mnh40

Well-Known Member
گل پسر دقت نکردیا به حرف ایمان جان

صحبا اینه که حجمشون زیاده فقط میشه پرویو رو گذاشت که باز اگه خوشت بیاد کسی نمیتونه با این اینترنت بیاد و آپ کنه پیشنهاد من به شما اینه که به جای این که اینجا منتظر بمونید و گله مند باشید خودتو برید تو سایت ها سرچ کنید و تورنتی رو گیر بیارید که فایل هاش باز باشه و بتونی همون یه فایل رو دانلود کنی به این شکل به خواسته ات میرسی

با اینکه حجمشون زیاد بود ولی دیدی دوست مهربونمون زحمت کشیدن و گذاشتن پس هنوز آدم های خوب و دست و دلباز زیاد هست تو این فروم :cool:

mnh40

Well-Known Member
آخرین ویرایش:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
دوست عزیزم واقعا دستت درد نکنه با اینکه گفته بودم از دوستم گرفتم باز هم زحمت کشیدی و گذاشتیش امیدوارم دوستای دیگه که لازم دارن استفاده کنن
ممنون:rose:

شما یکم توجه کنی میبینی لینک ایشون از سایت وطن دانلود و خودشون براتون اپلود نکردن :rose:

شما الان احتمالاً به دستتون رسید و دید که حجم بالایی دارند و فکر نکنم خودتون هم بتونید اپلود کنید برای کسی

mnh40

Well-Known Member
شما یکم توجه کنی میبینی لینک ایشون از سایت وطن دانلود و خودشون براتون اپلود نکردن :rose:

شما الان احتمالاً به دستتون رسید و دید که حجم بالایی دارند و فکر نکنم خودتون هم بتونید اپلود کنید برای کسی

دست شما هم درد نکنه که تو این فروم زحمت میکشید :neutral:
عزیزم ما که حرف بدی نزدیم:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا