درخواست برنامه و راهنمایی در مورد ویرایش یک جای مجموعه ای از عکس ها ؟

Hzajkani

New Member
با سلام و احترام خدمت دوستان عزیز

یه برنامه ای می خام که بتونم مجموعه ای از عکس ها رو همزمان و سریع کاهش سایز بدم که برای صفحات اینترنت مناسب باشه و همچنین به تمام عکس ها آرم ما رو یا اسم سایت ما رو اون گوشه ی زیر عکس اضافه کنه . از چه برنامه ای استفاده کنم ؟ آیا با Adobe Bridge میشه این کار رو انجام داد ؟ و اگه میشه چجوریه ؟ آیا برنامه ی دیگه ی راحت تر و بهتری سراغ دارید ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید . :paint:

MOSTAFA

کاربر فعال
من خیلی وقت پیش از یه نرم افزار توی مجموعه lord استفاده کردم که به راحتی زیر عکس ها watermark استاندارد مینداخت...اما متاسفانه یادم نیست اسمش رو اگه اون مجموعه رو دارید یه جستجو کنید حتما پیداش میکنید...
اما درباره تغییر سایز میشه با استفاده از اکشن ها این کار رو انجام داد...

Saeed

Well-Known Member

با فتوشاپ هم میشه انجام داد ؛ قبلا این کار رو انجام دادم باهاش ! ولی نرم افزارهای مرتبط کار باهاشون خیلی

آسونتره :rose:

ArTaBaZ

Well-Known Member
watermark master با استفاده از
براحتی میتونید تعداد بالایی عکس انتخاب کنید و بهشون واتر مارک بصورت های مختلف (متنی و عکسی ) اضافه کنید
در کل نرم افزار خوب و حرفه ای هست.
اگه یادم نرفته باشه از قسمت file و سپس Batch Process انجام میشه که باید همه عکس ها رو اول انتخاب کنید و بعد در گزینه های بعدی آرم خودتون رو اضاف کنید و ...

Hzajkani

New Member

با فتوشاپ هم میشه انجام داد ؛ قبلا این کار رو انجام دادم باهاش ! ولی نرم افزارهای مرتبط کار باهاشون خیلی

آسونتره :rose:

آیا با فتوشاپ میشه این کار رو در حجم گسترده و سریع انجام داد ؟

یدونه یدونه که می دونم با فتوشاپ انجام میشه . با هر برنامه ی دیگه ای هم میشه ، کلی می خام .

Saeed

Well-Known Member
آیا با فتوشاپ میشه این کار رو در حجم گسترده و سریع انجام داد ؟

یدونه یدونه که می دونم با فتوشاپ انجام میشه . با هر برنامه ی دیگه ای هم میشه ، کلی می خام .

قطعا استفاده از نرم افزار خیلی بهتره ! من حتی با یه کامپیوتر خیلی عالی داشتم استفاده میکردم

تو فتوشاپ خیلی اذیت شدم ! اگه درست یادم باشه 500 تا تصویر رو ادیت و تغییر سایز با واتر مارک

و ذخیره سازی تقریبا 1 دقیقه طول کشید ! پس استفاده از نرم افزار جانبی خیلی بصرفه تره :دی

موفق باشید ...

جدیدترین ارسال ها

بالا