درخواست برنامه كشف پسورد Zip

Hyper

Active Member
با سلام

من يه سري مستندات دارم كه با پسورد 15 كاراكتري فشردشون كردم ( Zip )
حالا پسورد رو فراموش كردم و نميتونم به ياد بيارم
با انواع نرم افزارهاي كشف پسورد و ريكاور هم تست كردم
ولي از اونجايي كه پسوردم شامل حروف كوچك و بزرگ و علائم هست
طبق گزارش برنامه ها مدت بسيار طولاني طول خواهد كشيد ( بيشتر از يك سال ! )

اين اطلاعات برام خيلي حياتي هستند
كسي ميدونه بهترين و سريع ترين راه ممكن براي پيدا كردنش چيه ؟!

ممنون

anti-life

Active Member
اينجور برنامه ها اصولا كرك كننده هستن كه از يه ديتا بيس كه همون ديكشنري باشه استفاده ميكنن كه به احتمال 99 درصد پيدا نميكنه چون اصولا اون كلمه تو ديكشنري نيست....

پس الكي دنبالش نگرد.

amirhomayoun

Active Member
یه سری هم از دیکشنری استفاده نمیکنن ولی وقتی بگی پسوردم 3 کاراکتریه فقط هم حروف بزرگه و عدد هم نداره میشینن همه جایگشتها رو امتحان میکنن. که با سه کاراکتر هم خیلی طول میکشه چه برسه به 15 تا( میدونید که فقط 5 برابر نمیشه! تعداد جایگشتها برای 15 حرف میشه 26 به توان 15 =1677259342285725925376 تازه به شرطی که علائم نباشه که هست! تازه بیخیال اعداد و حروف کوچک شدم! این یعنی بینهایت! چون اگه در هر ثانیه 10000 رمز هم چک بشه 5318554484 سال(؟!) طول میکشه در حالی که برای سه تا میشه 17576 جایگشت)
قاعدتا اگه عکس آواتارتون خودتون باشین این قدرها وقت ندارین!!! من هم متاسفانه راه بهتری سراغ ندارم . فکر کنم با این عدد و رقمها فقط گریه تون رو به زاری تبدیل کرده باشم . متاسفم!

anti-life

Active Member
منم همين رو گفته بودم .....

چون اين روشي كه شما ميگي ميشه همون بروت فرس كه خدا عالمه كي ميخواد پس رو بيرون بكشه ..... من يادمه يه پس رو نوشته بود 25 روز تازه اگه درست باشه .... و اگه چيزي اين وسط پيش نيياد ...... تازه من خودم پسورد رو فايل گذاشته بودم و ميخواستم امتحانش كنم پس تنظيمات رو تا سريعترين حالت گذاشتم ..... ولي ضايع شدم وقتي ديدم نوشته 25 روز

Hyper

Active Member
amirhomayoun گفت:
قاعدتا اگه عکس آواتارتون خودتون باشین این قدرها وقت ندارین!!!

بامزه بود !

از راهنمايي دوستان ممنونم
روشهايي رو كه فرموديد كم و بيش ميدونستم

گفتم شايد كسي بتونه معجزه كنه !

بهر حال ممنونم ...

جدیدترین ارسال ها

بالا