درخواست بررسی یک اسکریپت لایسنس ( دست نویس )

parsiteam

Member
خب مثل اینکه جالب شده . ببینید این لایسنسی که من نوشتم نیاز نیست مثلا سایتی که 2000 تا بازدید داره 2000 بار چک بشه . فقط کافیه مثلا در بخش ادمین سیستم بخش صفحه لوگینش چک کنی که لایسنس هست یا نه . بعدشن لایسنس گذاری رو میتونم بر اساس اعتباری هم انجام بدم . مثلا 6 ماهه . یا 2 ماهه . به نظرم چیز جالبی در اومده . از نظر منطقی راهی پیدا نکردم که بشه نال کرد . واسه همین میخواستم ببینم دوستان میتونن ؟

در مورد اینکد کردن هم باید عرض کنم که من فقط نام منتغیرامو عوض کردم . اگر اینو ioncube بخوای بکنی که به درد نمیخوره . به قول داش امیر مهم اینه که اپن سورس بدی ولی لایسنس محکمی داشته باشه . وگرنه اگر بخوای با ioncube یا zend اینکد کنی برنامه رو که اصلا نیازی به این کارا نیست .

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم . :D

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
خب مثل اینکه جالب شده . ببینید این لایسنسی که من نوشتم نیاز نیست مثلا سایتی که 2000 تا بازدید داره 2000 بار چک بشه . فقط کافیه مثلا در بخش ادمین سیستم بخش صفحه لوگینش چک کنی که لایسنس هست یا نه . بعدشن لایسنس گذاری رو میتونم بر اساس اعتباری هم انجام بدم . مثلا 6 ماهه . یا 2 ماهه . به نظرم چیز جالبی در اومده . از نظر منطقی راهی پیدا نکردم که بشه نال کرد . واسه همین میخواستم ببینم دوستان میتونن ؟

در مورد اینکد کردن هم باید عرض کنم که من فقط نام منتغیرامو عوض کردم . اگر اینو ioncube بخوای بکنی که به درد نمیخوره . به قول داش امیر مهم اینه که اپن سورس بدی ولی لایسنس محکمی داشته باشه . وگرنه اگر بخوای با ioncube یا zend اینکد کنی برنامه رو که اصلا نیازی به این کارا نیست .

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم . :d
الان من چه لایسنسی بهش بدم که کار کنه؟
یا چه سایتی رجیستر شده توش؟ باید کجا واردش کنم؟

asdb20

Member
این اسکریپت کارش چی هست کسی که میخواد نال کنه اول نگاه میکنه ببینه اسکریپت چه کار میکنه بعد کدهای اضافی رو یا میکشه بیرون یا تغییر میده

parsiteam

Member
الان من چه لایسنسی بهش بدم که کار کنه؟
یا چه سایتی رجیستر شده توش؟ باید کجا واردش کنم؟

امیر جان رجیستر کردن دست خودمه . شما یک جا آپلود کن بعد لینک بزار من لیسانس میدم بهش که کار کنه . حتی گفتم میشه مدت زمان هم بدم . :)

این اسکریپت کارش چی هست کسی که میخواد نال کنه اول نگاه میکنه ببینه اسکریپت چه کار میکنه بعد کدهای اضافی رو یا میکشه بیرون یا تغییر میده

این اسکریپت چک کردن validate ایمیله . کار خاصی نمیکنه . فقط برای نمونه گذاشتم . :)

فکر کنم روش شما چیزی تو این مایه ها باشه :
PHP:
<?php
echo file_get_contents("http://wnc.ir/Lock.php");
?>
فقط در صورتی این کد خروجی میدی که ای پی هاست استفاده کننده دارای لایسنس باشه.خب بر فرض یکی لایسنس رو خریده باشه.شخصی که میخواد نال کنه با گذاشتن یک textarea میتونه به سادگی کد رو دریافت و سیتسم رو نال کنه !
PHP:
<?php
echo '<textarea style="width:900px;height:500px;">'.file_get_contents("http://wnc.ir/Lock.php").'</textarea>';
?>
و بعد کد رو جایگزین میکنه و سیستم رو میشه رو هر سایتی نصب کرد !

آخرین ویرایش:

D.A.V.O.O.D

Member
بدون شرح :
PHP:
function License_SasanNobakht($Sasannobakht) 
{
    eval($Sasannobakht);
}

class email_validator 
{
    function check_email($EMAIL) 
    {
        $email = trim(strtolower($EMAIL));
        if (strlen($email) <= 320 AND strlen($email) > 0) 
        {
            echo "valid length entry,  : ".$EMAIL."<br/>";
            echo "it has ".strlen($email)." characters in length</br>";
            $model = '/^([a-z0-9])(([-a-z0-9._])*([a-z0-9]))*\@([a-z0-9])'.'(([a-z0-9-])*([a-z0-9]))+'.'(\.([a-z0-9])([-a-z0-9_-])?([a-z0-9])+)+$/i';
            if ( preg_match ($model, $email) == TRUE) 
            {
                list($user, $domain) = explode("@", $email);
                $id = @fopen("http://".$domain, "r");
                if ($id == true ) {
                    echo "Valid Email , Send Message to ".$email;
                    //function mail() here
                    fclose($id);
                }
                else {
                    echo "Not valid Host, Not Send Message to ".$email;
                }
            }
            else 
            {
                echo "Not valid, Not Send Message to ".$email." characters not accepted or they are missing characters";
            }
        }
        else 
        {
            if (strlen($lower) == NULL) 
            {
                echo "no valid entry, because is null: ".$email."<br/>";
                echo "it has ".strlen($lower)." characters in length</br>";
            }
            else 
            {
                echo "no valid entry, because is too much long: ".$email;
                echo "it has ".strlen($lower)." characters in length characters</br>";
            }
        }
    }
}

jigartalaa

Member
اینکد رو ول کن احسان جان . بحث این تایپک لیسانس هستش . میخوام بدونم کسی میتونه اینی که نوشتم رو نال کنه به طوری که بدون اینکه من سایتشو لیسانس بدم سورس کار کنه . این مهمه

سلام . شرمنده نبودم یک روز ! ساسان جان کار که نشد نداره اگه بشه وقت گذاشت میشه کاریش کرد obf ها وقت گیر هست ! هیچکاری نشد نداره . یه روزی انقدر باش ور میری که میشه باز کرد !

با همونا هم که گفتم اگر کار کنی میشه بازش کرد !

parsiteam

Member
خب مثل اینکه نال شد . ولی روش جالبیه . از داوود جان هم ممنون که وقت گذاشت واسه نال کردن . ولی یک گله و اون اینکه وقتی نال کرده خیلی هیجانی شده و سریع سورس گذاشته . درصورتی که من به صورت bold خواهش کرده بودم پیام خصوصی کنین تا ببینم چند نفر نال میکنن . به هر حال کاریه که شده . از این به بعد هیجانات رو کنترل کنین :d

اقا ساسان سیستم رو یک نفر نال کنه یا 100 نفر.
مهم اینه که نال شد !
ولی خب روش جالبی هست اما نال شدنش رویه سایتی که لایسنس داره قطعی هست.

jigartalaa

Member
ببخشید اشتباه لوپی بود :دی منظورم طریقه لیسانس گذاری بود !
اما بیخیال ! :دی به هر حال obf که داشت ;))

موفق باشید !

D.A.V.O.O.D

Member
راه نالش که یکیش اینه که مسعود گفت ،

واسه اینکه کار این لایسنس رو بهتر بفهمی ، با دیزندر ، یه بار کل فایل هارو دیزند کن ، تا لاین ها درست بشه ، یه نگاه کنی ، راحت می فهمی ، نگاه کن ببین خودت متوجه می شی ؟ :)

jigartalaa

Member
من که گفته بودم با همون $lock هم کار کنی میشه نال کرد !
اون کار رو هم انجام دادم ! اما خوب اسکریپت رو نگاه نکردم . فکر کردم کار تازه ای انجام شده ! و حداقل یه برنامه نویس میتونه نال کنه نه هر کسی !

جدیدترین ارسال ها

بالا