درخواست بررسی یک اسکریپت لایسنس ( دست نویس )

parsiteam

Member
سلام رفقا . من باز دوباره اومدم :D

توی چند تاپیک اخیر به یک موضوع مهم که لایسنس برای برنامه ها میباشه اشاره شد . من توی اون تایپک فهمیدم که یک چیز از سرعت نور سرعتش بیشتره . و اون فکر کردنه :D . چون یک جواب که میدادی میدیدی 5 تا جواب دیگه اضافه شده :lol: خلاصه تاپیک با سرعت فوق نور رشد کرد . من یک کم روی بحثی که دوستان مطرح میکردن کار کردم . یک چیز کوچولو نوشتم که از دوستان تقاضا دارم ببینن آیا میشه نال کنن .

فایل رو براتون پیوست کردم . اگر خواستین لایسنس به سایت بدین بگین تا من لایسنس بدم تا برنامه کار کنه . چون در حالت عادی برنامه کار نمیکنه و خطای لایسنس رو میگیره . ممنون میشم یک بررسی ای این لایسنس گذار رو بکنین . پیشاپیش ممنون .

فقط خواهش هرکس نال کرد پیام خصوصی بده . چون میخوام اول ببینم چند نفر میتونن . چون بالاخره توی این انجمن آدم مسط به PHP زیاده . ممنون .

درضمن برنامه رو کد نکردم . فقط obfucus کردمش . یا علی

پیوست ها

• License.zip
    17.5 کیلوبایت · بازدیدها: 33
آخرین ویرایش:

P.H.P

Member
کی حال داره اینارو چک / تست کنه.

شما داری از یه آدرس (فایل) درخواست میدی که تابع License_SasanNobakht و .... درش قرار داره

ولی به نظر من این کار صحیح نیست

به این صورت باشه مشکل به وجود میاد

اگه این برداشته بشه هنوز لایسنس کار میکنه ؟
PHP:
function License_SasanNobakht($Sasannobakht) { 	echo "Your License Is Not Valid !!!!!"; 	exit; }

parsiteam

Member
کی حال داره اینارو چک / تست کنه.

شما داری از یه آدرس (فایل) درخواست میدی که تابع License_SasanNobakht و .... درش قرار داره

ولی به نظر من این کار صحیح نیست

به این صورت باشه مشکل به وجود میاد

سلام . من فقط از اون آدرس میگم که لیسانس رو چک کنه . همین . درضمن سروری که من دارم 100% Up هستش . درصوررت خاموش شدن اتوماتیک توسط یک سرور دیگه روشن میشه .

اگه این برداشته بشه هنوز لایسنس کار میکنه ؟
PHP:
function License_SasanNobakht($Sasannobakht) { 	echo "Your License Is Not Valid !!!!!"; 	exit; }

بله . بردارش ببین کلا برنامه داغون میشه :oops:

jigartalaa

Member
تو فایل index.php میشه یه کارایی کرد ! فکر کنم
PHP:
 License_SasanNobakht($Lock)
با این میشه ور رفت و از کار انداخت ! متاسفانه اینجا لوکال ندارم و نمیتونم PHP اجرا کنم !

در ضمن این تقریباً تو مایه های همون کار Simantec Encoder هست که معرفی کردم اما 200 دلار قیمتشه !

موفق باشید !

-------------

اینا هم هست
PHP:
HTTP_Request('http://www.majidkharatha.ir/LL/Lock.php');

PHP:
list($x15f18Xb08bEXd18EG1F3,$Lock)

و ...

آخرین ویرایش:
ظاهرا کسی نتونست دیکد کنه.خب می تونی کدرت رو تو فروم بگذاری همه استفاده کنن ؟

parsiteam

Member
در ضمن این تقریباً تو مایه های همون کار simantec encoder هست که معرفی کردم اما 200 دلار قیمتشه !

اینکد رو ول کن احسان جان . بحث این تایپک لیسانس هستش . میخوام بدونم کسی میتونه اینی که نوشتم رو نال کنه به طوری که بدون اینکه من سایتشو لیسانس بدم سورس کار کنه . این مهمه

D.A.V.O.O.D

Member
من می تونم !
فقط کافیه جای $_server['http_host'] آدرس دامینی را بگذاریم که لایسنس شده !

parsiteam

Member
من می تونم !
فقط کافیه جای $_server['http_host'] آدرس دامینی را بگذاریم که لایسنس شده !
نه . فکر اینجاشو هم کردم داوود جان. بزار ببین جواب نمیده . وبسایت majidkharatha.ir رجیستر شدست . بزار ببین جواب نمیده . اینم اسکریپت وقتی که لایسنس درست باشه : http://www.majidkharatha.ir/LL

D.A.V.O.O.D

Member
ساسان باز نمیشه می گه :
کد:
Content Encoding Error
انصافا این obfucus شده باعث میشه که نشه نالش کرد ، وگرنه کسی بخواد و واسش ارزش داشته باشه می تونه نالش کنه ، البته اگه با ionCube کد کنی که بعید می دونم راهی واسه نالش وجود داشته باشه ...

parsiteam

Member
پس فکر کنم جواب داد نحوه ی لایسنس گذاریم !!! یک خوبی ای که داره من آدرس سایت رو چک نمیکنم که طرف بیاد اون قسمت رو حذف کنه . بعلاوه اینکه اگر اینکد هم نکنی برنامه رو مثل ioncube و zend بازم طرف نمیتونه نال کنه ( البته تا به این لحظه !!!! )

D.A.V.O.O.D

Member
ساسان گفتم که !
الان کسی نمی یاد سعی کنی که نالش کنه ! چون هیچ آدمی نمی یاد 2 ساعت وقت خودشو بگیره ، سرشو درد بیاره ، آخرشم هیچی !
قبول داری ؟

اگه می خوای قبول کنی کافیه همین لایسنس رو بگذاری روی اسکریپت آواکده و بگذاریش واسه دانلود ! می بینی که چند نفر واست نالش می کنن :D :lol:

parsiteam

Member
ساسان گفتم که !
الان کسی نمی یاد سعی کنی که نالش کنه ! چون هیچ آدمی نمی یاد 2 ساعت وقت خودشو بگیره ، سرشو درد بیاره ، آخرشم هیچی !
قبول داری ؟

اگه می خوای قبول کنی کافیه همین لایسنس رو بگذاری روی اسکریپت آواکده و بگذاریش واسه دانلود ! می بینی که چند نفر واست نالش می کنن

ولی تا الان 12 نفر دانلود کردن اسکریپت رو . منتظر میمونم ببینم بچه های دیگه چکار میکنن . امیر شاه کلید کجایییی ؟؟؟!!؟!؟!؟ بدو بیا دیگه دنبال لیسانس گذاشتن بودی . ببین نال میشه داداش ؟؟؟

لطفا تایپکو زیاد شلوغ کنین . هرکس نال کرد یا کاری کرد بگه فقط . ممنون از همکاری

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
ولی تا الان 12 نفر دانلود کردن اسکریپت رو . منتظر میمونم ببینم بچه های دیگه چکار میکنن . امیر شاه کلید کجایییی ؟؟؟!!؟!؟!؟ بدو بیا دیگه دنبال لیسانس گذاشتن بودی . ببین نال میشه داداش ؟؟؟

سلام!
من تازه رسیدم ، دارم دانلود میکنم !
امشب خستم ولی فردا روش کار میکنم
آفرین به این پشتکار

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL

ببین من یه مشکل اساسی که تو این دیدم اینه که ممکنه از کار انداختن lockش سخت باشه ولی این به این دلیل هست که خود اسکریپت کار پیچیده ای انجام میده!
مثلا فرض کن یه پروژه ای که 5 تا کلاس تو یه فایل فراخونی میشه رو برنامه نویس بخواد با این روش بپیجونه! خب قبل از کرکر خود برنامه نویس گ..گیجه میگیره!
شما اگه یه کد ساده رو بتونی بنویسی بعد رو اون یه لاک بذاری فکر کنم طرفداراش بیشتر میشن!
یعنی با فراخونی فقط یه تابع مثل تابع lock اون اسکریپت قفل بشه!(حالا هر پیچیدگی ای میخوای تو lock قرار بده ولی به بقیه برنامه دست نزن)

یک سوال ؟
این اسکریپت اصلا کار میکنه ؟
PHP:
 ini_set("m\145\155\157\162\x79_l\x69\x6d\x69\x74", "1024M");

ini_set("o\165\x74\160\x75\164_\x62\165\146fe\162ing","\157f\146");
بعضی قسمت هاش کد شده و بعضی نه ؟ میشه یه لحظه لایسنس رو بزنی رو 127.0.0.1 ؟

من هر کاری میکنم در نهایت به ارور ختم میشه فکر کنم سیستم مشکل داشته باشه !

D.A.V.O.O.D

Member
نه مسعود جان
سیستم کار می کنه ، من تستش کردم ، یعنی تمام مراحل تست این لایسنس گزاری با من انجام شده .
یه چیزی که مشخصه اینه که یه سری اطلاعات به یه آدرس ارسال میشه و اگه لایسنس تایید شد یه متن می یاد که یه کلاس است که توسط eval اجرا میشه و سایت ادامه کار خودش رو می کنه ...

راه نال کردن این سیستم اینه که بتونی اون متنی که پس از تایید لایسنس نشون داده می شه رو پیدا کنی ، همین !

اگه اینطوره که ترکونده.کسی بخواد سیستم رو نال کنه باید اول لایسنسش رو بخره:d
ولی خب اگه قسمت های اصلی سیستم رو اینطوری از سایت اصلی(سازنده سیستم) ارسال کنه و سیستم در هر بازدید لایسنس رو چک کنه فکر کنم هر دو سرور یعنی خریدار و فروشنده فشار بیاد و باند بیهوده مصرف بشه.
سایتی 100 هزار بازدید در روز داشته باشه باید 100 هزار بار لایسنس رو چک کنه و کد رو از سایت اصلی دریافت کنه !

D.A.V.O.O.D

Member
چرا بخره ؟ :D خب از کسی که قلا خریده کمک می گیره :D
این قضیه پهنای باندم که میگی کاملا درسته ، اما پست های ساسان رو بخون ، اون طوری که خودش مدعی شده کاملا سریع و با کمترین فشار ممکن این چک کردن لایسنس انجام میشه !

البته من واسه لایسنس گذاری سیستم هام این کار رو نمی کنم ! که چی بیام تو هر بازدید ، سایت خودمو چک کنم ؟ :D
میام یه فایل می گذارم بغل فایل هام و اطلاعات لازم واسه لایسنس رو یه صورتی عجیب غریب از حالت تکست به حالت کد در می یارم و اون رو توی برنامه چک می کنم ، بعد فایل ها رو obfusc می کنم و بعدش با ionCube کد !

حالا مرد می خوام که کسی بیاد نال کنه :)

Allahparast

Member
آقا ببخشین من یه سوال مذخرف اینجا پرسیدم آیا میشه تو طول برنامه بگیم این تابع رو از بین ببر ! :shock:

جدیدترین ارسال ها

بالا