اوه . نگو تورو خدا . علامت سواله خوراكه هلپه . نه من اونو قرباني نمي كنم :cry:
roshanaiy Active Member Jul 13, 2007 #21 اوه . نگو تورو خدا . علامت سواله خوراكه هلپه . نه من اونو قرباني نمي كنم
h.khafan Active Member Jul 13, 2007 #22 اگه علامت سوال خوراک هلپه ! پس هلپ خوراک چیه؟ همون کاری که ماندانا گفت رو بکن جیگر. خوب میشه هااااااااااااااااااااااااااا
اگه علامت سوال خوراک هلپه ! پس هلپ خوراک چیه؟ همون کاری که ماندانا گفت رو بکن جیگر. خوب میشه هااااااااااااااااااااااااااا
roshanaiy Active Member Jul 13, 2007 #23 حامد جون جوني . الهي كه جيگرت رو قاچ قاچ به نظرت علامت سوال براي هلپ مناسب تره يا براي درباره ؟
h.khafan Active Member Jul 13, 2007 #24 آی ................مای جیگر !! جیگرمو ول کن. خودتو با جیگر من چیکار داری؟ نظر من: ؟= درباره حلقه ی نجات = هلپ
آی ................مای جیگر !! جیگرمو ول کن. خودتو با جیگر من چیکار داری؟ نظر من: ؟= درباره حلقه ی نجات = هلپ
roshanaiy Active Member Jul 13, 2007 #25 يعني اينقدر ؟ آخه چرا از من دريغ مي كني ؟ از تمام دوستاني كه ما را در اين تاپيك همراهي كردند مرسي هستم به نظرم بهترين كار همين كار آخريس ديگه اين تاپيك رو ادامه نمي دم . هم من خسته شدم هم شما
يعني اينقدر ؟ آخه چرا از من دريغ مي كني ؟ از تمام دوستاني كه ما را در اين تاپيك همراهي كردند مرسي هستم به نظرم بهترين كار همين كار آخريس ديگه اين تاپيك رو ادامه نمي دم . هم من خسته شدم هم شما
sepi90 Member Jul 14, 2007 #26 تموم شد ؟ حالا من اينو ميزارم شايد بدرد يکي ديگه خورد . پیوست ها about.png 5.4 کیلوبایت · بازدیدها: 7