با سلام اگر میشه بانکی برای نمایش کشور و شهر و ... کاربری که وارد سایت شده رو قرار بدید ...
mohan21 Member Aug 26, 2009 #1 با سلام اگر میشه بانکی برای نمایش کشور و شهر و ... کاربری که وارد سایت شده رو قرار بدید ...
mohan21 Member Sep 4, 2009 #2 کسی برای کمک نیست ؟؟؟ میخوام کاربری که وارد سایت شده با ip مکان وی مشخص شود ...
Allahparast Member Sep 4, 2009 #3 اینو یه نگاه بکن : http://forum.codecall.net/php-tutorials/18194-ip-location-php.html
ziXet مدیر انجمن PHP/MYSQL Sep 4, 2009 #4 فکر کنم ip2location دقیقا چیزیه که شما میخواین ولی متاسفانه دیتابیس هاش مجانی نیست و باید بخریش این نوع دیتابیس ها دائما باید آپدیت بشن
فکر کنم ip2location دقیقا چیزیه که شما میخواین ولی متاسفانه دیتابیس هاش مجانی نیست و باید بخریش این نوع دیتابیس ها دائما باید آپدیت بشن
foranyone Well-Known Member Sep 4, 2009 #5 shahkey.com گفت: فکر کنم ip2location دقیقا چیزیه که شما میخواین ولی متاسفانه دیتابیس هاش مجانی نیست و باید بخریش این نوع دیتابیس ها دائما باید آپدیت بشن کلیک کنید تا باز شود... درسته من یه فکری دارم لااقل برا ایران کاش خودمون یه دیتابیس طراحی کنیم که هر کی وارد میشه بنویسه که از کدوم شهره و ip ثبت شه البته بازم ناقص میشه ولی بهتر از هیچیه !!! یه سوال یعنی محدوده ی ip کشورها دائم عوض میشه ؟
shahkey.com گفت: فکر کنم ip2location دقیقا چیزیه که شما میخواین ولی متاسفانه دیتابیس هاش مجانی نیست و باید بخریش این نوع دیتابیس ها دائما باید آپدیت بشن کلیک کنید تا باز شود... درسته من یه فکری دارم لااقل برا ایران کاش خودمون یه دیتابیس طراحی کنیم که هر کی وارد میشه بنویسه که از کدوم شهره و ip ثبت شه البته بازم ناقص میشه ولی بهتر از هیچیه !!! یه سوال یعنی محدوده ی ip کشورها دائم عوض میشه ؟
mohan21 Member Sep 8, 2009 #6 سلام ... من فایل رو دانلود کردم اما هر ip رو میدم ... میگه از آمریکاست .... مثل اینکه خیلی قدیمی شده ... پولیش چطوری هست ؟ وبگذر و اینجور سایت ها چطور استفاده می کنند ؟؟
سلام ... من فایل رو دانلود کردم اما هر ip رو میدم ... میگه از آمریکاست .... مثل اینکه خیلی قدیمی شده ... پولیش چطوری هست ؟ وبگذر و اینجور سایت ها چطور استفاده می کنند ؟؟
foranyone Well-Known Member Sep 8, 2009 #7 وبگذر آمارش غلط نشون میده ! این خیلی کامل و خیلی گرونه: http://www.maxmind.com/app/lookup_city