درخواست ایده برای طراحی پوستر

M.N50

Member
سلام
خواستم ببینم امکانش هست دوستان کمک کنند برای طاحی یک پوستر تبلیغاتی در مورد بیمه عمر؟

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
میتونی از گذر عمر استفاده کنی، یعنی از عکس هایی استفاده کنی که از طفولیت تا پیری یک شخص رو نشون میده.
والا من که زیاد از این مسائل سر در نمیارم، ولی از اسم بیمه ش به نظر میرسه اینجوری باشه. :-?
موفق باشی؛ یا علی :rose:

+Mohammad+

Well-Known Member
می تونی از کبریت های سوخته هم استفاده کنی که مثلا حادثه رو نمیشه پیش بینی کرد :)
موفق باشی

سلام
در ادامه ایده Silverlight بگم که میتونی این کبریت ها رو از کوچک به بزرگ مرتب بچینی به این مفهوم که در هر سنی ممکنه برای انسان خطری پیش بیاد که با بیمه اونو دفع! میکنه

سلام دوست عزیز من طراح هستم و چند وقت پیش برای بروشور بیمه نوین یه طرحی رو زدم اونم این بود که آرم بیمه رو گذاشتم و هر قسمتش یه مدل عکس گذاشتم یه قسمت عکس پیری و بازنشتگی یه قسمت عکس نوزاد به دنیا اومده , خونه ساخته شده و....

بازم کاری خواستی در خدمتم! [email protected]

M.N50

Member
می تونی از کبریت های سوخته هم استفاده کنی که مثلا حادثه رو نمیشه پیش بینی کرد :)
موفق باشی

فکر میکنه کبریت سوخته بیشتر به بیمه آتش سوزی مربوط میشه
بازم ممنون

سلام دوست عزیز من طراح هستم و چند وقت پیش برای بروشور بیمه نوین یه طرحی رو زدم اونم این بود که آرم بیمه رو گذاشتم و هر قسمتش یه مدل عکس گذاشتم یه قسمت عکس پیری و بازنشتگی یه قسمت عکس نوزاد به دنیا اومده , خونه ساخته شده و....

بازم کاری خواستی در خدمتم! [email protected]

بهتون پیغام دادم

جدیدترین ارسال ها

بالا