درخواست اموزش رندرینگ توسط دو سیستم(دسترایبد رندرینگ-نتورک رندرینگ)

سلام و عرض ادب
دوستان من یه لپ تاپ i7 و یک pc i5 دارم و همیشه از لپ تاپ برای کار استفاده میکنم
در حال حاضر دو سیستم به وسیله کابل شبکه هستند و اشتراک فایل و اینترنت هم انجام شده

هدف بنده از ایجاد تاپیک دریافت راهنمایی برای استفاده از قدرت سی پی یو سیستم ای 5 در لپ تاپم است.
جهت اطلاع دوستان عرض میکنم خدمتتون که از هلپ خود وی ری هم استفاده کردم ولی نتونستم 100% اطلاعات رو متوجه بشم

سپاس

Mostafa-3D

Well-Known Member
برای شبکه کردن سیستم ها در هنگام رندرینگ باید از Backburner که به همراه خود مکس نصب میشه استفاده کنید .
شرکت Digital Tutors آموزشی رو در اینباره منتشر کرده که پیشنهاد میکنم اون رو ببینید . کمک زیادی به بهتون میکنه
موفق باشید

برای شبکه کردن سیستم ها در هنگام رندرینگ باید از Backburner که به همراه خود مکس نصب میشه استفاده کنید .
شرکت Digital Tutors آموزشی رو در اینباره منتشر کرده که پیشنهاد میکنم اون رو ببینید . کمک زیادی به بهتون میکنه
موفق باشید

بله دوست عزیز توسط بک برنر هم میشه اما دیسترایبد ساده تر و کاربردی تره.در باره اون اطلاعات کمی دارم
رندر های من همیشه تک فریم هستن.
اگر در این زمینه اطلاعات دارین این لطف رو در حق من بکنید

سپاس

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
با اجازه ی مصطفی جان که صاحب پاسخ این مطلبه

عزیز distributed rendering کارش با net render یا همون سیستم back burner فرق میکنه
distributed rendering برای تصاویر still یا همون تک فریم هست به صورتی که این روش و سیستم باعث میشه هسته های سیستم های دیگه رو به کار بگیره و برای رندر یه صحنه توی یه پنچره ازشون استفاده کنه ول یسیتم net render اینجوری نیست، تو net render هر سیستم یک فریم رو کلی رندر میکنه و بعد از اتمام اون فریم میره فریم بعدی، منظور از بعدی مثل این نیست که فریم 1 و بعد 2 ، نه، منظور فریمی که هنور رندر نشده، ممکنه شما 4 تا سیستم داشته باشید وقتی رندر رو توسط net render شروع میکنید 4 فریم اول میرن واسه رندر و فریم بعدی میشه فریم 5.

اگه اشتباه میگم دوستان خودشون اصلاح کنن که باعث گمراهی دوستمون نشم.

حق یارت

سلام
با اجازه ی مصطفی جان که صاحب پاسخ این مطلبه

عزیز distributed rendering کارش با net render یا همون سیستم back burner فرق میکنه
distributed rendering برای تصاویر still یا همون تک فریم هست به صورتی که این روش و سیستم باعث میشه هسته های سیستم های دیگه رو به کار بگیره و برای رندر یه صحنه توی یه پنچره ازشون استفاده کنه ول یسیتم net render اینجوری نیست، تو net render هر سیستم یک فریم رو کلی رندر میکنه و بعد از اتمام اون فریم میره فریم بعدی، منظور از بعدی مثل این نیست که فریم 1 و بعد 2 ، نه، منظور فریمی که هنور رندر نشده، ممکنه شما 4 تا سیستم داشته باشید وقتی رندر رو توسط net render شروع میکنید 4 فریم اول میرن واسه رندر و فریم بعدی میشه فریم 5.

اگه اشتباه میگم دوستان خودشون اصلاح کنن که باعث گمراهی دوستمون نشم.

حق یارت

خوب دوست عزیز من دقیقا به دیسترایبد نیاز دارم تا وقتی که با لپ تاپم رندر میگیرم از قدرت سی پی یو سیستم دیگه هم استفاده کنم

میشه اموزش بدین؟

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
خوب دوست عزیز من دقیقا به دیسترایبد نیاز دارم تا وقتی که با لپ تاپم رندر میگیرم از قدرت سی پی یو سیستم دیگه هم استفاده کنم

میشه اموزش بدی

من حدودا تو دوتا پست این موضوع رو توضیح دادم رفیق واقعا نمیگنجه دوباره از نو توضیح بدم، یعنی فکر کنم قوانین رو هم زیر پا گذاشته بشه، چند صفحه برگرد به عقب بگرد پیداش میکنی، تو همشون هم لینک های مرتبط هم گذاشته شده با تصاویر هم گذاشته شده هم من هم دوستان نکانی رو گفتن، یه video که توی u tube هم بود قرار دادم تو یکیشون، الان دفترم اگه پیا نکردی بگو یه سرچی بزنم ببینم پست ها رو پیدا میکنم یا نه.

درضمن دوستان هم نتیجه گرفتن از اون پست ها.

پیشنهاد میکنم قسمت net render گروه آموزشی آوید رو ببینی ، حتماً به نکات خوبی میرسی

کامی جان اون اموزش ها رو هم نگاه کردم.اونا مربوط میشن به بک برنر و منتال ری
من برای وی ری و دیسترایبد رندرنیگ اموزش نیاز دارم

با سپاس

من حدودا تو دوتا پست این موضوع رو توضیح دادم رفیق واقعا نمیگنجه دوباره از نو توضیح بدم، یعنی فکر کنم قوانین رو هم زیر پا گذاشته بشه، چند صفحه برگرد به عقب بگرد پیداش میکنی، تو همشون هم لینک های مرتبط هم گذاشته شده با تصاویر هم گذاشته شده هم من هم دوستان نکانی رو گفتن، یه video که توی u tube هم بود قرار دادم تو یکیشون، الان دفترم اگه پیا نکردی بگو یه سرچی بزنم ببینم پست ها رو پیدا میکنم یا نه.

درضمن دوستان هم نتیجه گرفتن از اون پست ها.

مرسی بوبو اقا همچی ok شد
فقط با فلدر مپ مشکل دارم یکم
وقتی اسمشو به مپ تغییر بدم سیستن کلاینت خودش استفاده میکنه یا باید براش تعریف کنم؟

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا